(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ /20.12.2010 o 19.00 h/
@ Kultúra -> Koncerty     Dec 13 2010 - 18:43 GMT


Kostol apoštolskej cirkvi Košice - Vstupné jednotné: 30,- EUR



Vďaka svojmu mimoriadnemu talentu, humoru, bezprostrednému vystupovaniu, ale aj zmyslu pre pomoc tým, ktorí ju naozaj potrebujú, sa radí medzi najpopulárnejšie a najobľúbenejšie osobnosti tejto krajiny. Iste aj vďaka týmto faktom je mnohonásobnou držiteľkou prestížnych ocenení - televíznych Cien TýTý, Českého slávika, Cien akadémie populárnej hudby (predtým Gramy) a mnohých ďalších významných ocenení.



#CONT#

Za svoj najväčší doterajší úspech Lucie považuje svoje dve vystúpenia na hudobnom festivale Pražská jar 98. Podarilo sa jej to ako prvej popovej speváčke v histórii. Jedno vystúpenie bolo realizované s Pardubicku filharmóniou s dirigentom Douglasom Bostock, druhe s Hudbou Hradnej stráže a Polície ČR pod taktovkou Libora Peška. V oblasti vážnej hudby spolupracuje s poprednými českými symfonickými orchestrami, svetovými sólistami a dirigentmi.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/