(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Autogramiáda basketbalistiek Dobrých anjelov Košice
@ Aktuálne -> Šport     Jan 20 2011 - 13:56 GMT


Medzinárodnú  výstavu cestovného ruchu a regiónov, KOŠICE TOUR, prídu 27. januára podporiť aj basketbalistky Dobrých anjelov. Zastupovať ho budú Katarína Hricková a Zuzana Žirková a pre svojich fanúšikov budú rozdávať podpisy na kartách s novým vizuálom.



Podpisová  akcia sa bude konať vo štvrtok od 11:00 v priestoroch hotela Centrum na Južnej triede v Košiciach a basketbalový klub všetkých srdečne pozýva.



#CONT#



Klub Dobrých anjelov Košice je sedemnásobným majstrom Slovenska v ženskom basketbale a úspech majú každoročne aj v Eurolige. V poslednej sezóne sa prebojovali do najlepšej osmičky družstiev. Gro reprezentácie Slovenska v ženskom basketbale je poskladaná najmä z hráčok košického tímu. Okrem kvalitných športových výkonov majú aj iné poslanie. Venujú sa rozsiahlej charitatívnej činnosti, a preto za každú úspešnú strelu do európskeho koša darujú finančný obnos pre nadáciu, ktorej meno nesú aj vo svojom v názve. K podobným činom by chceli motivovať aj širšiu verejnosť.



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/