(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Šampionát prinesie očakávaný parkovací dom
@ Aktuálne -> Doprava     Jan 21 2011 - 10:04 GMT


Prípravy na svetový šampionát v hokeji sú aj u nás v plnom prúde. Koncom februára alebo začiatkom marca v Steel Aréne skolaudujú tréningovou halou. Za tréningovou halou je rozostavaný parkovací dom Rozpočet na jeho výstavbu s kapacitou 500 miest, je  viac ako 2,792 mil. eura a hotový by mal byť do začiatku majstrovstiev sveta. Pomôže najmä obyvateľom Jánošíkovej a Žižkovejalev podstate všetkým návštevníkom podujatí v Steel Aréne.

#CONT#



Správa majetku mesta avizuje aj ďalšie zmeny v súvislosti s parkovaním. Vodiči nebudú môcť parkovať pozdåž Moldavskej ulice. Počíta sa aj so zavedením poplatkov v niektorých doteraz bezplatných lokalitách, napríklad na Kuzmányho, Vojenskej, Škultétyho, Floriánskej ulici ale i ďalších.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/