(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Benefičný koncert Usmej sa na mňa 2011
@ Kultúra -> Koncerty     Feb 15 2011 - 09:33 GMT


Benefičný koncert Usmej sa na mňa 2011 sa bude konať 20. februára 2011 od 17.00 hod. v Dome umenia v Košiciach. Určite tam bude výborná nálada, lebo pozvanie prijali Marián Čekovský a Henry Tóth, Miro Šmajda, Adriena Bartošová a Juraj Burian, Marián Bango a Karolína Majerníková. Nebudú chýbať ani naši hendikepovaní umelci, medzi nimi aj nevidiace dvojčatá Heňo a Noro. Finančný výťažok z koncertu je určený na zorganizovanie špeciálneho letného tábora pre sluchovo, zrakovo a mentálne postihnuté deti.



#CONT#



Usmej sa na mňa je združením  rodičov, učiteľov a lekárov výnimočných detí. Výnimočných v tom, že vzhľadom na svoje telesné či mentálne postihnutie musia vynaložiť viac úsilia ako ich zdraví rovesníci. A to im pomáha objavovať svoje výnimočné talenty a zručnosti.



Ako členovia občianskeho združenia sa zasadzujú o integráciu sluchovo, zrakovo, mentálne a telesne postihnutých detí a mládeže do spoločnosti.



 



Na webe združenia Usmej sa na mňa sme sa dočítali : Učíme ich využívať tie schopnosti, ktoré majú. Pomáhame im spoznávať okolitý svet. Organizáciou rôznych športových a kultúrnych podujatí vytvárame príležitosti, cez ktoré spoznávajú bežné radosti zdravých detí. Pomocnú ruku podávame rodičom, informovaním verejnosti lámeme bariéry medzi zdravými a výnimočnými.



Na ulici denne stretávame ľudí, ktorým život v niečom ubral, ale v niečom inom zase pridal. Niektoré postihy sú viditeľné, niektoré sú však skryté hlboko v srdci človeka. Ak chcete objaviť úsmev na tvári výnimočných, usmejte sa na nich!








Vstupenky na benefičný koncert si môžete zakúpiť v MIC Dargov v Košiciach.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/