(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
ZÁHADNÝ SVET MUŠLÍ
@ Aktuálne -> Rôzne     Mar 08 2011 - 10:17 GMT


Botanická záhrada pripravila originálnu a pestrú výstavu ,,ZÁHADNÝ SVET MUŠLÍ ".  Na výstave si budete môcť prezrieť viac ako 1000 kusov exponátov z tropických morí a oceánov a z rôznych kútov sveta (Karibik, Pacifik). Okrem nádherných mušlí morských ulitníkov budú na výstave aj ulity suchozemských slimákov, koraly, ježovky, hviezdice, čeľusť zo žraloka, ktoré zaujmú všetkých a aj tých najmenších bádateľov morí. Vystavované exponáty sú veľké od niekoľkých milimetrov až po 45 centimetrov.



#CONT#



Možno si ju prezrieť v čase od 9.00 - 17.00 hod. v priestoroch na Mánesovej 23. Usporiadatelia radia –prídite sa naladiť na leto v čase pochmúrnej zimy. Návštevníci budú mať možnosť prezrieť si aj tropické a subtropické expozície v skleníkoch v čase od 09.00 hod. do 15.00 hod. a vonkajšie plochy v zimnom šate do 17.00 hod.



Botanická záhrada UPJŠ v Košiciach sa teší, že Vás môže privítať na svojich pozoruhodných výstavác


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/