(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 21. do 27.marca 2011
@ Horoskopy     Mar 20 2011 - 11:36 GMT


Slnko vstupuje v pondelok do znamenia Barana a je v konjunkcii s Uránom v rovnakom znamení. Urán je v konjunkcii s Marsom v znamení Rýb. Jupiter je v slabnúcej konjunkcii s Merkúrom v znamení Barana a obe planéty sú v opozícii so Saturnom v znamení Váh. Venuša a Neptún sú v konjunkcii v znamení Vodnára. Pluto je v znamení Kozorožca. Mesiac ubúda a druhú štvrť dosahuje v sobotu. Konštelácia planét vyvoláva netradičné udalosti a vyžaduje si aj nie obvyklý spôsob ich riešenia.



 



Pondelok: Slnko vstupuje 21 minút po polnoci do znamenia Barana. Mesiac vstupuje o 20.17 hod. do znamenia Škorpióna. Mesiac je v konjunkcii so Saturnom, v opozícii s Jupiterom a Merkúrom a v trigone s Venušou a Neptúnom. Vládca znamenia Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle.



 



Utorok: Mesiac je v trigone s Neptúnom a v sextile s Plutom. Slnko celý mesiac bude podporovať netradičné formy podnikania, aktivít ale ja nepriaznivých udalostí. Na prvom mieste budú prírodné zložky, ktoré je potrebné prijať a prispôsobiť sa im.



 



Streda: Mesiac je o 21.45 hod. v znamení Strelca. Mesiac je v trigone s Marsom, Slnkom, Uránom a v kvadráte s Venušou. Vládca znamenia Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na vzdelanie, prijímanie a odovzdávanie informácií a cestovanie.



 



Štvrtok: Mesiac je v trigone so Slnkom, Uránom a Jupiterom. Po zdravotnej stránke vplýva na stehná a bederné kåby. V záhrade vysievame popínavé rastliny, fazuľu, paradajky a papriky. Prerezávame ovocné stromčeky odstraňujeme poškodené a suché konáre a nevysádzame šalát.



 



Piatok: Mesiac je v kvadráte s Marsom a v trigone s Jupiterom a Merkúrom. Konštelácia planét podporuje cestovanie , dobrodružné výlety a spoločenské aktivity. Vyhýbame sa operáciám bederných kåbov a stehien. V záhrade postrekom bojujeme proti škodcom.



Sobota: Mesiac je v konjunkcii s Plutom a v kvadráte so Slnkom a Uránom. Mesiac o 2.57 hod. vstupuje do znamenia Kozorožca. Vládca je Saturn a nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pokožku, kosti, chrbticu a tvrdohlavosť. V záhrade odstraňujeme burinu a pod kry a stromy naukladáme mulčovaciu kôru proti burine.



 



Nedeľa: Mesiac je v kvadráte so Saturnom a Jupiterom. Nepriaznivá konštelácia ovplyvňuje biznis, podnikanie, spoločenské stretnutia a uprednostňuje individuálne karieristické záujmy na úkor iných. Pozor na rodinné a zdravotné problémy s pokožkou.



 



kontakt: 055 62 517 10



 



#CONT#


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/