(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 11. do 17. apríla / Peter Mišík
@ Horoskopy     Apr 10 2011 - 10:28 GMT


Slnko je v znamení Barana spolu s Merkúrom a Jupiterom vo vzájomnej konjunkcii. Všetky tri planéty sú v opozícii so Saturnom v znamení Váhy. V znamení Barana je aj Mars a Urán  v slabnúcej konjunkcii a v druhej polovici týždňa bude Mars v konjunkcii s Merkúrom a v opozícii so Saturnom. Pluto je v kvadráte s Marsom a Merkúrom. Venuša a Neptún sú v znamení Ryby. Mesiac dorastá a v pondelok je v prvej štvrti. Konštelácia planét prináša unáhlené a netrpezlivé rozhodnutia.



 



Pondelok: Mesiac je v znamení Raka a je v kvadráte so Slnkom, Merkúrom, Marsom a Saturnom a večer v trigone s Venušou. Mesiac dosahuje prvú štvrť o 14.05 hod. Mesiac v znamení Raka vplýva n žalúdok a metabolizmus. V záhrade sa staráme o dostatok vlahy, polievame ráno a večer.



 



Utorok: Mesiac o 5.37 hod. vstupuje do znamenia Leva a je v trigone s Marsom a Uránom. Vládca znamenia Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a podporujúce organizovanie, riadenie, hrdosť, smelosť a pýchu. Osoby narodené v tom znamení potrebujú lichotenie a pochvalu.



 



Streda: Mesiac je v trigone s Marsom, Merkúrom, Slnkom a Jupiterom a je v sextile so Saturnom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené krvné cievy a tepny, krvný obeh a srdce. Organizmus nezaťažujeme nadmernou fyzickou námahou a chránime sa pred náhlymi zmenami .



 



Štvrtok: Mesiac je v znamení Panny o 8.40 hod. Mesiac je v opozícii s Neptúnom a v trigone s Plutom a Slnkom. Vládca znamenia Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom znamení a vplývajúci na pracovitosť, precíznosť, oblasť služieb a snahu sa zabezpečiť proti krízovým vplyvom.



 



Piatok: Mesiac je v opozícii s Venušou a v kvadráte s Plutom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené orgány v spodnej časti dutiny brušnej. Dbáme na pravidelné vyprázdňovanie tráviaceho traktu a dostatočný fyzický pohyb spojený s príjemnou a veselou spoločnosťou .



 



Sobota:  Mesiac je o 8.59 hod. v znamení Váh. Mesiac je v opozícii s Venušou a Uránom a v kvadráte s Plutom. Vládca znamenia Váh je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplývajúca na krížovú časť chrbtice a ľadviny. V záhrade zbierame púpavu na med.



 



Nedeľa: Mesiac je v konjunkcii so Saturnom a v opozícii so Slnkom, Jupiterom, Marsom a Merkúrom. Konštelácia je ideálna pre sebaskúmanie, jogu a meditácie. Nie je vhodná pre adrenalínový šport, obchodovanie, špekulácie, náročnú fyzickú a duševnú prácu.



kontakt: 055 62 517 10



#CONT#


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/