(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V košickej FUN VILLAGE to žije!
@ Aktuálne -> Rôzne     May 05 2011 - 08:48 GMT


Odozvy zahraničných hokejových fanúšikov na košickú FUN VILLAGE pri Dolnej bráne sú viac ako výborné. Okrem toho, že ju švajčiarski fanúšikovia označili za najlepšiu za posledné roky, dôkazom úspechu je aj jej bohatá návštevnosť. Počas posledných dní sa v nej zdržiavali nielen Slováci, ale najmä Nóri, Švédi, Rakúšania a Švajčiari.



Atmosféra na Hlavnej ulici je čím ďalej, tým strhujúcejšia. Centrum zábavy FUN VILLAGE pri Dolnej bráne je neustále plné hokejových fanúšikov, pre ktorých je v nej okrem hokejových prenosov každý deň pripravených aj množstvo sprievodných akcií. Uplynulý zápas s Ruskom Slovákov veľmi nepotešil, k výhre nepomohol ani hokejový Otčenáš, ktorý sa budú modliť fanúšikovia reprezentačného tímu Slovenska pred každým jeho hokejovým zápasom:



#CONT#



 



Viac tu:http://www.kosice.sk/article.asp?id=9564


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/