(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 16. do 22 mája / Peter Mišík
@ Horoskopy     May 15 2011 - 10:49 GMT


Slnko v sobotu vstupuje do znamenia Blížencov. Slnko je v kvadráte s Neptúnom v znamení Rýb. Pluto je v znamení Kozorožca a robí trigon na planéty nachádzajúce sa v znamení Býka: Mars, Venušu a Merkúr. Jupiter je v znamení Barana, Urán v znamení Barana je v kvadráte s Plutom a Pluto je v kvadráte so Saturnom v znamení Panny. Urán je v opozícii so Saturnom. Mesiac dosahuje spln v utorok. Planéty naznačujú problémy v láske a majetkovej sfére.



Pondelok: Merkúr vstupuje do znamenia Býka o 0.25 hod. a Mesiac je v opozícii so Slnkom. Neharmonický vplyv na zdravie, majetok a citové vzťahy. Nebezpečenstvo rozpadu rodinných vzťahov. V záhrade dbáme na dostatok vlahy a polievame skoro ráno a večer pred zotmením.



Utorok: Mesiac je v znamení Strelca o 19.22 hod. a dosahuje spln o 13.05hod. Mesiac je v opozícii so Slnkom, v trigone s Uránom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca znamenia Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na vzdelanie, a to odovzdávanie a prijímanie informácií.



Streda: Mesiac je v sextile so Saturnom. Harmonická konštelácia podporuje vytrvalosť a cieľavedomosť. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené stehná a bedrové kåby. V záhrade bojujeme so škodcami na povrchu zeme a tiež dbáme na dostatok vlahy. Vysievame hrach, fazuľu a uhorky.



Štvrtok: Mesiac vstupuje o 22.16 hod. do znamenia Kozorožca. Mesiac je v konjunkcii s Plutom a v trigone s Marsom, Venušou a Merkúrom. Vládca znamenia Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na pracovitosť chladnokrvnosť a svedomitosť.



Piatok: Mesiac je v trigone s Marsom, Venušou a Merkúrom a v kvadráte so Saturnom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené kosti, a celková kostra tela, pokožka a chrbtica. Vyhýbame sa vlhku, chladu a zime. Primeraný pohyb a šport pôsobí blahodarne na kondíciu.



Sobota: Slnko vstupuje do znamenia Blížencov o 11.21 hod. Mesiac je v trigone so Slnkom a v kvadráte s Jupiterom. Vládca znamenia Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na uvažovanie, logiku, chápavosť, mozog a intelektuálnu sféru.



Nedeľa: Mesiac je v kvadráte s Marsom, Venušou a Merkúrom a v trigone so Slnkom a Saturnom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené nervy a centrálna nervová sústava, miecha, ramená, ruky a pľúca. Vyhýbame sa operáciám daných orgánov aby sme ich nepoškodili.



kontakt: 055 62 517 10



#CONT#


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/