(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Dnes vám vyšetria znamienka
@ Aktuálne -> Zdravie     May 16 2011 - 08:33 GMT


Dermatológovia Univerzitnej nemocnice L. Pasteura Košice sa už tradične zapoja do Európskeho dňa melanómu, ktorého ôsmy ročník sa bude konať v pondelok 16. mája. Pacientom vyšetria znamienka dermatoskopom a v prípade zistenia akéhokoľvek kožného nádoru im navrhnú vhodný terapeutický postup.



Na Klinike  dermatovenerológie UN L. Pasteura Košice na Triede SNP č. 1 sa uskutočnia vyšetrenia na medziklinickej ambulancii na 8. poschodí monobloku (lôžková časť) 16. mája v čase od  9. do 13. hodiny. 



#CONT#

    



Na oddelení dermatovenerológie UN L. Pasteura Košice na Rastislavovej 43 sa vyšetrenia uskutočnia na konziliárnej  ambulancii v miestnosti Okresnej melanómovej komisie na VII. pavilóne 16. mája v čase od 12. do 13. hodiny.



 



Zdroj:http://www.fnlp.sk/


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/