(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 6. do 12. júna / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jun 06 2011 - 08:44 GMT


Slnko je v znamení Blížencov a je v trigone so Saturnom v znamení Váhy a v konjukciii s Merkúrom v znamení Blížencov, Merkúr je v trigone so Saturnom. Jupiter vstúpil do znamenia Býka a je v sextile s Neptúnom v znamení Rýb. Venuša a Mars sú v konjunkcii v znamení Býka a Venuša vstupuje do znamenia Býka vo štvrtok. Urán v znamení Barana je v kvadráte s Plutom v znamení Kozorožca. Mesiac dorastá a prvú štvrť dosahuje vo štvrtok. Planetárna konštelácia sa kladne prejavuje v doťahovaní záležitostí do konca.



Pondelok: Mesiac je v znamení Leva  a je v sextile so Slnkom a Saturnom. Otvárajú sa možnosti v sfére riadenia, a vytrvalostných aktivít. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na ťažkú fyzickú námahu zasahujúcu srdce a zvyšujúce krvný tlak. Pri cvičení nepodávame plný výkon.



Utorok: Mesiac je v kvadráte s Venušou , v trigone s Jupiterom a v opozícii s Neptúnom. Mesiac o 21.33 hod. vstupuje do znamenia Panny. Vládca znamenia Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a podporujúci oblasť služieb, ale nie ku sebaobetovaniu.



Streda: Mesiac je v kvadráte so Slnkom a Merkúrom a v trigone s Plutom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené pod žalúdočné orgány, pankreas, slinivka brušná , pečeň, hrubé a tenké črevo. Nezaťažujeme telo ťažkou a mastnou potravou. Fyzický pohyb a cvičenie podporuje trávenie.



Štvrtok: Mesiac je v prvej štvrti o 4.11 hod. Venuša vstupuje do znamenia Blížencov o 15.36 hod.   Mesiac je v kvadráte so Slnkom a v opozícii s Uránom. V záhrade zrána okopávame rastliny, presádzame ich a vysádzame. Vysievame trávnik.



Piatok:  Mesiac je v znamení Váh o 0.11 hod. Mesiac je v konjunkcii so Saturnom, v trigone s Venušou, Slnkom a Merkúrom a v kvadráte s Plutom. Vládca znamenia Váh je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplývajúca na krásu, umenie a spoločenské kultúrne aktivity.



Sobota:  Mesiac je v trigone so Slnkom, Merkúrom a Neptúnom, v opozícii s Jupiterom a v sextile s Plutom. Pozor na investície do pozemkov!  V záhrade vysievame dvojročky, slezovú ružu, divozel, zvonček záhradný a byliny proti škodcom. Tiež vysádzame vodné rastliny.



Nedeľa:  Mesiac je v trigone s Neptúnom, v sextile s Plutom a v opozícii s Jupiterom. Mesiac o 2.33 hod. vstupuje do znamenia Škorpióna. Vládca toho znamenia je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle,  vplýva tak na zvedavosť, citlivosť, vnímavosť a podozrievavosť. Na fyzickej úrovni zvyšuje odolnosť.



kontakt: 055 62 517 10



 



#CONT#


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/