(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 27. júna do 3. júla / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jun 26 2011 - 16:14 GMT


Slnko je v znamení Raka v trigone s Neptúnom v znamení Rýb, v kvadráte so Saturnom v znamení Váh a Uránom v znamení Barana a v opozícii s Plutom v znamení Kozorožca. V znamení Blížencov je Venuša a Mars, ktorý je v kvadráte s Neptúnom. Saturn je v opozícii s Uránom, Merkúr je v znamení Raka a Jupiter v znamení Býka je v trigone s Plutom. Mesiac ubúda a nov dosahuje v piatok. Zmienené trigony zmierňujú vnútorný nepokoj, rozpor medzi chcením a činmi. Pozor na impulzívnosť.



Pondelok: Mesiac je v znamení Býka kde podporuje umeleckú oblasť a krásu. Teraz sa vyplatí zaujímať o obrazy, šperky, hodinky, zlato apod. po zdravotnej stránke neriešime problémy s nosohltanom, krkom a štítnou žľazou. Dbáme na dostatočný fyzický pohyb, lenivosť škodí.



Utorok: Mesiac je o 9.56 hod. v znamení Blížencov a je v konjunkcii s Marsom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca znamenia Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na myseľ, koncentráciu, vnímavosť a bystrosť spojenú s mimoriadnou komunikáciou.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Marsom a v trigone so Saturnom. Znamenie Blížencov po zdravotnej stránke vplýva na ramená, plecia a ruky a hrudné dýchacie orgány. V záhrade zbierame úrodu a úspešne bojujeme so škodcami. V domácnosti upratujeme, maľujeme a skrášľujeme.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Venušou a v trigone s Neptúnom. Mesiac o 18,13 vstupuje do znamenia Raka, kde je vládca Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na jemnosť, citlivosť, rodinnú súdržnosť, šporovlivosť a úctu ku tvorbe z minulých čias.



Piatok: Mesiac je v nove o 10.54 hod. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom, v trigone s Neptúnom, v kvadráte s Uránom a Saturnom a v opozícii s Plutom. Po zdravotnej stránke Znamenie Raka vplýva na žalúdok a metabolizmus. Chránime sa pred tvorbou žalúdočných vredov a dbáme na umiernené stravovanie.



Sobota: Merkúr vstupuje o 6. 43 hod do znamenia Leva. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom. Mesiac o 23.43 hod. vstupuje do znamenia Leva, kde vládne Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na hrdosť, pýchu, túžbu po lichotení a pochvale a podporuje organizačné schopnosti.



Nedeľa: Mesiac je v konjunkcii s Merkúrom, v kvadráte s Jupiterom a v trigone s Uránom. V záhrade sa staráme o trávnik,sadíme jahody, polievame a pri karfiole zalamujeme listy aby sme kryli ružicu. Umiernene pracujeme a dávame si  pozor na vysoký krvný tlak a srdcové problémy.



Kontakt: 055 62 517 10  #CONT#


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/