(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 25. do 31. júla / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jul 18 2011 - 08:59 GMT


Týždenný horoskop od 25.  do 31. júla/ Peter Mišík



Slnko je v znamení Leva s Venušou, ktorá vstupuje do znamenia Leva vo štvrtok v konjunkcii a obe planéty sú v trigone s Uránom v znamení Barana. Slnko je v kvadráte s Jupiterom v znamení Býka. Merkúr v znamení Raka prejde do znamenia Leva vo štvrtok a je v opozícii s Neptúnom v znamení Rýb. Saturn v znamení Váh je v opozícii s Uránom. Mars na konci znamenia Blížencov je v trigone s Neptúnom. Jupiter je v trigone s Plutom v znamení Kozorožca. Mesiac ubúda a nov dosahuje v sobotu. Konštelácia planét zakrýva pozlátkou oči pred vážnejšími ťažkosťami.



Pondelok: Mesiac je o 18.34 hod. v znamení Blížencov a je v kvadráte s Merkúrom a Neptúnom a v sextile so Slnkom a Venušou. Vládca znamenia Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na pľúca, ramená a nervovú sústavu.



Utorok: Mesiac je v trigone so Saturnom. V záhrade tvarujeme a zastrihávame živé ploty. Bojujeme proti hubovitým chorobám proti obaľovačovi slivkovému a jablčnému. Choré a slabé rastliny zrežeme. Striekaním ošetríme ruže proti voškám a múčnatke.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Marsom a v trigone s Neptúnom. Doma a na chalupe sa venujeme skrášľovaniu, maľujeme upravujeme vetráme a zlepšujeme. Pozor na unáhlenosť a z toho vyplývajúce úrazy. Spoliehame sa viac na intuíciu.



Štvrtok: Merkúr vstupuje do znamenia Panny o 19.30hod. a Venuša do znamenia Leva o 16.06 hod. Mesiac je v opozícii s Plutom, v kvadráte so Saturnom a Uránom a v sextile s Jupiterom. Mesiac o 3.11 hod. vstupuje do znamenia Raka a vládca je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle. Nejeme ťažké jedlá.



Piatok: Mesiac v znamení Raka ovplyvňuje emócie, vytvára túžbu po rodinnej harmónii, zlepšuje vzťahy medzi príbuznými a vplýva na žalúdok a metabolizmus. V záhrade polievame najlepšie skoro ráno a neskoro večer.



Sobota: Mesiac je v nove o 20.40 hod. a je v konjunkcii s Venušou a Slnkom a v trigone s Uránom a v kvadráte s Jupiterom. Mesiac o 8.16 hod. vstupuje do znamenia Leva. Vládca znamenia je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na hrdosť, netrpezlivosť a pýchu.



Nedeľa: Mesiac je v konjunkcii so Slnkom a v sextile s Marsom. Mesiac po zdravotnej stránke vplýva v znamení Leva na srdcovo cievny systém, krvné tepny, srdce a krvný tlak. Harmonická konštelácia praje športu, technickým záležitostiam a kariére.



Kontakt: 055 62 517 10

#CONT#



Kontakt: 055 62 517 10 #CONT#


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/