(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy z 17. 07. 2011
@ Aktuálne -> Polícia     Jul 18 2011 - 13:18 GMT


Družke bitkou spôsobil ťažké zranenia



Policajný vyšetrovateľ OR PZ v Košiciach – okolie zo zločinu ublíženia na zdraví (trestná sadzba 5 až 12 rokov) obvinil 30-ročného Zdenka z obce Veľká Ida. Obvinený v piatok  okolo obeda v rodinnom dome vo Veľkej Ide pod vplyvom alkoholu  fyzicky napadol svoju 43-ročnú družku tak, že ju opakovane udieral päsťami do hlavy, potom ju stiahol na zem a kopal do hlavy. Spôsobil jej ťažké zranenie  (krvácanie do mozgu, opuch mozgu i zlomeninu čeľuste) s dobou liečenia viac ako 42 dní.  Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia.  



Za objednanú  pizzu nezaplatil



V sobotu o 00.30 hod. neznámy páchateľ v obytnom bloku na Pekinskej ulici v Košiciach ukradol počas donášky tovaru 19-ročnému Michalovi z Košíc tri pizze, dve fľaše coca-coly a dva balíčky cigariet. Keď mu Michal odovzdal tovar, fyzicky ho napadol a vytlačil von z brány, pričom za tovar nezaplatil. Košickej reštaurácii vznikla škoda 23,14 €. 



Vykradnutá  trafostanica i pohostinstvo



Počas včerajšieho dňa sa doposiaľ nezistený páchateľ po odstránení visacích zámkov vlámal do trafostanice na Magnezitárskej ulici v Košiciach, odkiaľ odcudzil presne nezistený počet hliníkových zberníc a meracích transformátorov. Bratislavskej firme vznikla škoda viac ako 3.000,-€.



Doposiaľ neznámy páchateľ sa v noci z piatka na sobotu vlámal do pohostinstva na Sládkovičovej ulici v Spišskej Novej Vsi a odcudzil cigarety. Tiež vylomil hrací automat, z ktorého  odcudzil  finančnú hotovosť cca 1.000,-€. Majiteľovi spôsobil škodu  1.270, ,-€.



Cez okno vnikli do bytu a napadli mladíka



Z prečinu porušovania domovej slobody formou spolupáchateľstva (trestná sadzba 1 až 5 rokov)   v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania boli obvinení traja muži z Prakoviec (okr. Spišská Nová Ves) -  48-ročný ¼ubomír, 24-ročný ¼ubomír a 18-ročný Jozef. Dvaja mladší z obvinených v sobotu okolo  08.45 hod.  cez otvorené okno (cca  2 metre  nad  zemou) bez  súhlasu majiteľa  vnikli do bytu v bytovom dome v obci  Prakovce, kde 18-ročného mladíka stiahli z gauča v  obývačke a  ťahali ho po podlahe do kuchyne. Zároveň ho bili päsťami a kopali po celom tele. Následne  24-ročný ¼ubomír  vzal z kuchynskej linky asi 30 cm dlhý kuchynský nôž, otočil ho smerom k mladíkovi a kričal,  že ho  zabije. Potom mu kázali otvoriť vchodové dvere, cez ktoré do bytu vošiel 48-ročný ¼ubomír. Tento mladíka tiež v chodbe napadol a 4x ho  päsťami udrel  do hlavy. Následne z bytu odišli. Mladík utrpel ľahké zranenie nevyžadujúce PN.  



Muža okradol pre pohostinstvom



Z prečinu krádeže bol obvinený 38-ročný Zdenko zo Spišskej Novej Vsi, ktorý v piatok okolo 21.30  hod. pred pohostinstvom na ulici Odborárov  v Spišskej Novej Vsi využil nevoľnosť a zranenie 39-ročného Petra zo Spišskej Novej Vsi a  z  vrecka  nohavíc  mu odcudzil zväzok kľúčov a iné veci. Spôsobil mu škodu cca 125,-€. Obvinený je stíhaný na slobode.  #CONT#



Nezaistil si auto, prišiel o veci    



Počas konania trhov včera dopoludnia neznámy páchateľ na Elektrárenskej ulici v Spišskej Novej Vsi zo zaparkovaného a nezaisteného osobného motorového vozidla zn. Renault Lagúna zo sedadla vodiča  odcudzil voľne  položenú príručnú tašku. V nej mal 54-ročný Pavel z Prahy peňaženkou s hotovosťou 360,-€, cestovný pas, dve kreditné karty, osobné doklady i doklady od vozidla a dva mobilné telefóny  (škoda 900,-€



 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/