(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 1. do 7. augusta/ Peter Mišík
@ Horoskopy     Aug 01 2011 - 07:49 GMT


Slnko a Venuša sú v znamení Leva v konjunkcii a v trigone s Uránom v znamení Barana a v kvadráte s Jupiterom v znamení Býka a v sextile so Saturnom v znamení Váh. Merkúr je v znamení Panny a je v sextile s Marsom v znamení Blížencov a Mars prechádza do znamenia Raka v stredu. Merkúr je v opozícii s Neptúnom v znamení Rýb a v trigone s Plutom v znamení Kozorožca. Neptún je v trigone s Marsom a Pluto v trigone s Jupiterom a Merkúrom. Mesiac pribúda a prvú štvrť dosahuje v sobotu. Konštelácia vytvára názorový konflikt medzi materialistami a duchovnými stúpencami.



Pondelok:  Mesiac o 10.41 hod. vstupuje do znamenia Panny a je v konjunkcii s Merkúrom, v opozícii s Neptúnom, v trigone  s Jupiterom a Plutom a v sextile s Marsom. Vládca znamenia Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle.



Utorok:  Mesiac je v trigone s Jupiterom. Mesiac v znamení Panny vplýva na precíznosť, oblasť služby, špekulácie s hmotnými produktmi  a po zdravotnej stránke na pankreas, žlčník tenké, slepé a hrubé črevo. Vyhýbame sa operáciám týchto orgánov.



Streda: Mars o 10.26 hod. vstupuje do znamenia Raka. Mesiac je v kvadráte s Marsom a v opozícii s Uránom. Mesiac o 12.04 hod. vstupuje do znamenia Váh. Vládca znamenia je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplývajúca na umenie, výrečnosť a spoločenské kultúrne aktivity.



Štvrtok:  Mesiac je v konjunkcii so Saturnom. Znamenie Váh po zdravotnej stránke vplýva na krížovú časť chrbtice, ľadviny a pánvovú oblasť. Vyhýbame sa liečbe a operáciám daných orgánov. Záležitosti so seniormi budú vybavené priaznivo.



Piatok:  Mesiac o 13.57 hod. vstupuje do znamenia Škorpióna. Mesiac je v trigone s Marsom a Neptúnom a v sextile so Slnkom a Venušou. Vládca znamenia Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na podozrievavosť, pomstychtivosť a žiarlivosť.



Sobota:  Mesiac je v prvej štvrti  o 13.08 hod. Mesiac je v kvadráte s Venušou a Slnkom a v opozícii s Jupiterom. Po zdravotnej stránke Mesiac v znamení Škorpióna vplýva na pohlavné orgány, ktoré sa neodporúča operovať. V záhrade dostatočne polievame.



Nedeľa:  Mesiac je v kvadráte s Merkúrom a Neptúnom a v trigone s Uránom. Mesiac o 17.21 hod. vstupuje do znamenia Strelca. Vládca znamenia Je Jupiter, ktorý naberá kráľovské črty a vlastnosti,  nachádzajúci sa v ohnivom živle podporujúci dobrodružstvá poľovačky a cesty do cudziny.



Kontakt: 055 62 517 10

#CONT#


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/