(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy z 4.09, 2011
@ Aktuálne -> Polícia     Sep 05 2011 - 10:46 GMT


Mladý  pár v Košiciach poškodil kapoty šiestich áut 

Poverený  príslušník PZ z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinil 21-ročnú Katarínu z Humenného a 27-ročného Erika z Budkoviec. Títo v sobotu okolo 01.45 hod. na Ceste pod Hradovou v Košiciach poškodili kapoty vozidiel Š Fábia, Ford Fusion a Honda Civic s doposiaľ nevyčíslenou škodou, Renault Lagúna  so škodou 400,-€, Mazda 2 so škodou 2.000,-€ a Ford Fiesta so škodou 500,- .



V Košiciach ukradli automat na lístky

Doposiaľ  neznámy páchateľ v noci z piatka na sobotu zo zastávky MHD na Adlerovej ulici v Košiciach odstránil bezpečnostné skrutky a zobral so sebou automat verejného telekomunikačného zariadenia na predaj cestovných lístkov. Košickej spoločnosti spôsobil škodu cca 5.000,-€.  

 

Neoprávnené  nakladanie s odpadmi:

 Včera popoludní bola policajná hliadka vyslaná do objektu opustenej otvorenej budovy bývalého mäsokombinátu na ulicu Napájadlá v Košiciach, kde malo dôjsť k poraneniu troch osôb. Na mieste sa už nachádzala RZS, ktorá troch Košičanov vo veku 24 a 25 rokov ošetrovala a následne previezla do nemocnice. Na mieste bolo zistené, že v presne nezistenom čase do 4.9.2011 neznámy páchateľ neoprávnene nakladal s odpadmi, ktoré uložil v malom rozsahu následkom čoho došlo k zraneniu vyššie uvedených osôb s doposiaľ neurčenou dobou liečenia. Košickej firme spôsobil doposiaľ nezistenú škodu. Nakoľko išlo o vysoko nebezpečné prchavé látky polícia miesto zabezpečila. Na miesto sa dostavili pracovníci HaZZ, pracovníci Civilnej ochrany a taktiež chemické laboratórium z Jasova, ktoré zobralo vzorky z nájdených látok na rozbor. Zaistené látky prevzala firma na likvidáciu odpadu na zneškodnenie. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin neoprávneného nakladania s odpadmi a ublíženia na zdraví.  #CONT#

 

 V Sečovciach olúpili muža

Doposiaľ nezistený páchateľ v sobotu o 22.00 hod. na Komenského ulici v Sečovciach (okr. Trebišov) fyzicky napadol 57-ročného miestneho muža a požadoval od neho peniaze. Muž vybral peňaženku s hotovosťou 40,- €, ktorú mu páchateľ z ruky vytrhol a z miesta ušiel. Krádežou mu spôsobil škodu 50,- € a k jeho zraneniu nedošlo.  Trebišovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu   lúpeže, po páchateľovi polícia pátra. 



Lovili ryby bez povolenia

V sobotu okolo obeda dve maloleté dievčatá Monika (10) a Tamara (10) z Trebišova na brehu potoka riečky Trnávka pri záhradkárskej osade Sady v Trebišove neoprávnene zasiahli do výkonu rybárskeho práva tým, že bez platného rybárskeho preukazu a povolenia na lov rýb, zakázaným spôsobom lovili ryby. Na mieste ich prichytila hliadka OO PZ Trebišov. Nakoľko trestné stíhanie je neprípustné z dôvodu, že ide o osoby, ktoré pre nedostatok veku nie sú trestne zodpovedné, policajti vec odložili. 

Poverený príslušník OO PZ Streda nad Bodrogom z prečinu pytliactva (trestná sadzba až na 2 roky) obvinil Jána (20) z Veľkého Horeša, Pavla (27) a Petra (21) z Viničiek. Obvinení po spoločnej dohode v sobotu popoludní na màtvom ramene rieky Bodrog v katastri obce Borša (okr. Trebišov) neoprávnene zasiahli do výkonu rybárskeho práva tým, že lovili ryby bez povolenia, zakázaným spôsobom a to rukami. K uloveniu rýb nedošlo a miestnej organizácii zo Stredy nad Bodrogom nebola spôsobená žiadna škoda. Obvinení boli umiestnení v cele policajného zaistenia.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/