(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 19. do 25. septembra Peter Mišík
@ Horoskopy     Sep 19 2011 - 10:59 GMT


Slnko je v znamení Panny do piatku, keď vstupuje do znamenia Váh. Slnko je v konjunkcii s Merkúrom v znamení Panny, v opozícii s Uránom v znamení Barana a v sextile s Marsom v znamení Leva. Saturn je v znamení Váh, Venuša v znamení Váh je v kvadráte s Plutom v znamení Kozorožca a v opozícii s Uránom. Pluto je v kvadráte s Uránom a v trigone s Jupiterom v znamení Býka. Neptún je v znamení Vodnára a Mars je v trigone s Uránom. Mesiac ubúda a druhú štvrť dosahuje v utorok. Panetárna konštelácia prináša jemný prechod pod hrubého materializmu ku umeniu a umeleckým hodnotám.



Pondelok: Mesiac je v znamení Blížencov a je v trigone s Venušou a Saturnom. Darí sa láske,umeniu, podnikaniu , kolektívnym aktivitám a zbližovaniu názorov. V záhrade kým neopadnú listy odstraňujeme suché konáre a preriedime korunu stromu.



Utorok: Mesiac o 20.53 hod. vstupuje do znamenia Raka. Mesiac o 15.30 hod. je v druhej štvrti. Mesiac je v trigone so Saturnom a Neptúnom a v kvadráte s Merkúrom a Slnkom. Vládca znamenia Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle.



Streda: Mesiac je v opozícii s Plutom a v kvadráte s Uránom a Venušou. Neharmonická Konštelácia komplikuje lásku, vzťahy a zdravie. Ovplyvnené sú tráviace orgány ,hlavne žalúdok a metabolizmus. V záhrade dbáme na dostatok vlahy.



Štvrtok: Mesiac je v kvadráte so Saturnom. Aktívnou činnosťou sa vyhýbame melancholickým myšlienkam a depresiám. V záhrade okrem zalievame pridávame aj výživu do pôdy hnojením a prezimujúce rastliny pripravujeme na zimu.



Piatok: Slnko vstupuje do znamenia Váh o 11.05 hod. Mesiac o 3.55 hod. vstupuje do znamenia Leva. Mesiac je v konjunkcii s Marsom, v trigone s Uránom a v sextile s Merkúrom a Slnkom. Slnko vo Váhach prinesie skultúrnenie budúcich týždňov.



Sobota: Mesiac je v kvadráte s Jupiterom a v sextile so Saturnom. Vládca znamenia Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na nadšenie, hrdosť až pýchu, vplýva na krvný tlak, srdce a krvné tepny.



Nedeľa: Mesiac je v opozícii s Neptúnom a v trigone s Jupiterom a Plutom. Mesiac o 6,49 vstupuje do znamenia Panny. Vládca znamenia je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na trávenie, pankreas, žlčník a črevá.



kontakt: 055 62 517 10



#CONT#


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/