(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
DLH TREBA ZAKÁZA! ÁNO ČI NIE?
@ Aktuálne -> Ekonomika a financie     Sep 30 2011 - 16:21 GMT


Debaty Café Európa sú po kratšej letnej pauze späť, tento krát s vysoko aktuálnou témou. V posledných mesiacoch počúvame čoraz viac o dlhoch štátov, pomoci s odlžovaním, záchrane krajín, bánk, inštitúcií a teda vytváraní stále väčšieho dlhu. Ako von zo situácie, kde je skoro celý svet zadåžený? Musíme radikálne zakázať dlh? Alebo je odpoveďou postupné, zodpovedné správanie sa štátov, vlád a občanov? Dlhy sú často témou aj pre nás jednotlivcov. Vieme, že bez pôžičiek by mnohí nemohli začať podnikať, či kúpiť si vlastné bývanie. No, vieme spåňať takého dlhodobé záväzky? Je život na dlh v poriadku? Debatovať sa bude v piatich mestách na Slovensku v Košiciach 30. septembra v čase 16:30 - 18:30  v Panta Rhei Palác Kníh, Hlavná 72 Diskutovat budu:

Peter Schutz (novinar), Ing. Marianna Siničáková, PhD. (Katedra financii TUK)



#CONT#

Debaty Café Európa sú zadarmo a sú otvorené širokej verejnosti. V každej debate vystúpia dvaja odborníci na opozičných stranách názorového spektra. Úlohou jedného je tézu obhájiť, druhý sa ju snaží vyvrátiť.Priestor bude aj pre publikum, aby sa aktívne zapojilo do debaty a vyjadrilo názor na diskutovanú tému.

 

Podujatie organizuje Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku, v spolupráci so Slovenskou debatnou asociáciou a kníhkupectvom Panta Rhei.

 

Na debatu vás srdečne pozývame!





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/