(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 28. novembra do 4.decembra/ Peter Mišík
@ Horoskopy     Nov 21 2011 - 08:43 GMT


Slnko je v znamení Strelca a je v trigone s Uránom v znamení Barana, je v kvadráte s Marsom v znamení Panny. Merkúr je v strede znamenia Strelca. Venuša je v znamení Kozorožca s Plutom, s ktorým je v konjunkcii a obe planéty sú v trigone s Jupiterom v znamení Býka. Saturn v znamení Váh je v trigone s Neptúnom v znamení Vodnára a je v opozícii s Jupiterom. Mesiac dorastá, pribúda a prvú štvrť dosahuje v piatok. Planéty vytvárajú jednostranné skoro až bigotné myslenie ktoré sa zlepšuje koncom týždňa.

 



Pondelok: Mesiac je v trigone s Marsom a nachádza sa v znamení Kozorožca. Tu priaznivo vplýva na pracovitosť a precíznosť a negatívne na pokožku a kosti . V záhrade sa zameriame na záhony z ktorých odstránime všetky zbytky rastlín.



Utorok: Mesiac vstupuje o 8.02 hod. do znamenia Vodnára a je v kvadráte so Saturnom a Jupiterom. Vládca znamenia Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na zmeny aj revolučného charakteru.



Streda: Mesiac je v sextile so Slnkom a Merkúrom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené nohy a kolená. Doprajeme si reflexnú masáž, vyhýbame sa dlhému státiu, a pri športovaní si šetríme nohy, žiadne skoky apod.





Štvrtok: Mesiac vstupuje o 15.45 hod. do znamenia Rýb. Mesiac je v trigone so Saturnom a v konjunkcii s Neptúnom. Vládca znamenia Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle, kde vplývajú na emotivitu až precitlivelosť.



Piatok: Mesiac je v prvej štvrti o 10.52 hod.a je v opozícii s Marsom,   kvadráte so Slnkom a Merkúrom a v sextile s Venušou a Plutom. Po zdravotnej stránke znamenie Ryby vplýva na prsty na nohách, priehlavkové kostičky a lymfatické cesty.



Sobota: Mesiac sa nachádza v strede znamenia Ryby a vplýva na sebaobetovanie a pomoc druhý osobám. Táto konštelácia je vhodná pre oblasť služieb. V záhrade a doma polievame rastliny najmä stálozelené a ihličnany.



Nedeľa: Mesiac o 2.51 hod. vstupuje do znamenia Barana a je v trigone so Slnkom, v kvadráte s Venušou a Plutom a v konjunkcii s Uránom. Vládca znamenia Barana je Mars s Plutom ktorý Baranom dáva nádych geniality a nachádzajú sa v ohnivom živle.



kontakt: 055 62 517 10

#CONT#


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/