(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 26. decembra do 1. januára/ Peter Mišík
@ Horoskopy     Dec 25 2011 - 16:12 GMT


Slnko je v znamení Kozorožca a je v konjunkcii s Plutom v tom istom znamení. Slnko je v trigone s Jupiterom v znamení Býka a v kvadráte s Uránom v znamení Barana. Merkúr je v znamení Strelca a je v sextile s Venušou v znamení Vodnára. Saturn v znamení Váh je v trigone s Neptúnom v znamení Vodnára. Mars je v znamení Panny a Neptún je v sextile s Jupiterom. Mesiac pribúda a prvú štvrť dosahuje v nedeľu. Konštelácia planét  zmierňuje ťažkosti.



Pondelok: Mesiac je v znamení Vodnára o 18.14 hod. Mesiac je v trigone s Marsom a v kvadráte so Saturnom a Jupiterom. Vládca znamenia Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na originalitu, romantiku rebelantstvo a netradičnosť.



Utorok:  Mesiac je v konjunkcii s Venušou a ovplyvňuje v znamení Vodnára, kolená , hornú časť nôh a chôdzu. V tom období sa vyhýbame operáciám uvedených častí tela. Dlhé státie a chôdza škodí. Pomáha vodoliečba a pri oddychu nohy dáme vyššie.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom a v trigone so Saturnom. Pripravíme sa zveličiť a vylepšiť záhradu na budúci rok štúdiom patričnej literatúry, vyhľadávame nové rastliny, analyzujeme nové nápady a radíme sa so skúsenými záhradkármi.



Štvrtok: Mesiac o 00.45 hod. vstupuje do znamenia Rýb. Mesiac je v konjukcii s Neptúnom v trigone so Saturnom a vládca znamenia Rýb je Neptún spolu s Jupiterom sanachádzajú vo vodnom živle a prinášajúci precitlivelosť a vnímavosť.



Piatok: Mesiac je v kvadráte s Merkúrom a v opozícii s Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na priehlavkové kosti, a prsty na nohách. Pri športovaní neriskujeme, nesúťažíme a vyhýbame sa konfliktným situáciám.



Sobota: Mesiac je v znamení Barana o 10.48 hod. Mesiac je v konjunkcii s Uránom. Vládca znamenia Barana je Mars a Pluto v ohnivom živle a vplýva na genialitu, tvrdohlavosť a schopnosť uskutočňovať nové a netradičné riešenia problémov.



Nedeľa: Mesiac je v prvej štvrti o 7.15 hod. a Mesiac je v trigone s Merkúrom, v kvadráte so Slnkom a Plutom a v sextile s Venušou. Po zdravotnej stránke znamenie Barana vplýva na čelo , jeho dutiny a obličaj a trávenie,





 



kontakt: 055 / 62 517 10





 



#CONT#



 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/