(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Predstavitelia koaličných partnerov na rokovaní u primátora
@ Aktuálne -> Verejná správa     Dec 13 2002 - 16:00 GMT
(Magistrát mesta Košice - tlačová správa) -- Na rokovaní s primátorom mesta Košice Zdenkom Trebuľom sa dnes stretli zástupcovia poslaneckých zoskupení SDKÚ-OKS a KDH-DS. Primátorovi oznámili, že v mestskom zastupiteľstve vytvoria spoločne koalíciu, ktorá bude mať 50 poslancov (z celkového počtu 80 poslancov MZ). Diskutovali o otázkach ďalšieho rozvoja mesta a spoločných postupoch pri riešení najdôležitejších problémov. Zhodli sa na tom, že z volebných programov jednotlivých strán a koalícií vyberú tie myšlienky, ciele a zámery, ktorých naplnenie bude v prospech občanov mesta Košice. Snahou všetkých je nájsť zhodu, ktorá by viedla k dosiahnutiu konkrétnych výsledkov.

Primátor Zdenko Trebuľa informoval o zámere zvolať ustanovujúce mestské zastupiteľstvo na piatok 20. decembra. Bude mať dve časti - v slávnostnej zloží sľub primátor i poslanci mestského zastupiteľstva, v pracovnej poslanci prerokujú ozdravný rozpočet mesta.
Zástupcovia väčšinovej koalície sa s primátorom stretnú v priebehu budúceho týždňa, aby opätovne hovorili o zložení mestskej rady, o počte a zložení komisií MZ a niektorých otázkach týkajúcich sa námestníkov primátora, ktoré zatiaľ neboli uzavreté.

Zuzana Bobriková, hovorkyňa Magistrátu mesta Košice


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/