(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
HOROSKOP NA ROK 2012 / PETER MIŠÍK
@ Aktuálne -> Rôzne     Jan 12 2012 - 09:55 GMT


Na rok 2012 sa pozrieme cez pomalo obežné planéty. Jupiter sa nachádza na začiatku znamenia Býk, z tohto znamenia odíde až v druhej polovici roka. Za tento čas je v opozícii so Saturnom, čo narúša majetkové záležitosti, nespokojnosť s peniazmi, pričom najhorší je začiatok roka a od marca sa ale situácia pomaly zlepšuje.



Ïalej je tu kvadrát Pluta, ktoré je teraz na začiatku Kozorožca, s Uránom, ktorý je na začiatku Barana symbolizujúc tak počiatok nových vecí. Postavenie Uránu s Plutom vytvárajú generačný problém. Nová generácia sa bude snažiť presadiť nové veci, nové formy, nové technológie, najmä v oblasti elektrotechniky prídu na scénu veci, ktoré história ešte nevidela. #CONT#



K tomu všetkému musíme priradiť vplyv Saturna, ten sa premiestňuje z konca znamenia Váh do Škorpióna a potrápi narodených na konci znamenia Váh a zo začiatku Škorpióna, ale aj z konca Baranov a na začiatku Býka. Saturn sa pohne dopredu až v roku 2013. Takto postavený Saturn bude škodiť najmä vzťahom – falošné lásky, silné vášne, bude striedať nespokojnosť so všetkým pekným. Aj umenie má iný charakter, v tomto období zaregistrujeme návrat ku starým formám. Zhorší sa aj postavenie polície.



Neptún zanedlho vstúpi do znamenia Rýb a prinesie celosvetový vplyv na zmenu životného štýlu. Myslím, že každý si už uvedomuje zmenu hodnôt, napríklad sa už nemožno spoľahnúť na niektoré istoty ako doposiaľ – trebárs stále zamestnaníe, fixný pracovný čas atď. V duchovnej sfére Neptún predstavuje vyššiu oktávu lásky, čo prináša silnejší vplyv náboženstva na široké vrstvy ľudí, ale aj rôznych siekt i individuálnych prejavov viery. Vplyv Neptúna bude dlhodobý, viac - generačný.



Planéta Mars, ktorej pôsobením je oheň, konflikty, nešťastia, ale aj energie odchádza koncom júna do znamenia Panny. Mars bude ničiť oblasť služieb, budú v tejto oblasti vznikať komplikácie. Nie dobrý vplyv Marsu pocítia Panny, Ryby, Blíženci a Strelci. Tieto znamenia v daných časových úsekov môžu pociťovať veľmi neharmonické obdobia, budú vystavené podozrievaniu, náhlym, nepredvídaným prekážkam. Vplyv Marsu sa zmení prechodom do znamenia Váh, kedy sa v kultúrnej oblasti objavia unáhlené rozhodnutia a konflikty.



Zdravie budúceho roka sa odvíja od pôsobenia Saturna vo Váhach. Najväčšiu pozornosť bude treba venovať ľadvinám, krížovej oblasti chrbtice, ďalej možno počítať s depresiami, pesimizmom. Pôsobenie Uránu prinesie mutáciu chorôb, netradičné ochorenia, ale aj objavenie nových liečebných postupov s dynamickým nástupom. Urán bude mať veľký vplyv na jestvujúci farmaceutický priemysel, ktorý v pôvodnej forme nebude môcť fungovať vďaka novým, šokujúcim objavom, trebárs využívanie chilli papričiek pri infarktoch, alebo citrónu pri onkologických ochoreniach.



Veľa sa zmení vo využívaní úplne nových technológií a energií, silné duchovné vplyvy koncom roka začnú meniť i zaužívané postupy v myslení a tým aj v životnom štýle. Jestvujúce korporácie a monopoly nebudú schopné udržať sa. Staré sa naozaj musí pripraviť na odchod. Je diskutabilné, komu a čo prospeje. Mnoho ľudí bude v páde ale rovnaké množstvo zasa na výslní, ako to predstavuje koleso dharmy v budhizme.



 



Znamenia:



Najlepšie na tom budú Býci zo začiatku znamenia, až na pár mesiacov sa budú mať dobre, Kozorožci a Panny. U nich Mars podporí súťaživosť a ak budú opatrné. Budú sa mať dobre. Jupiter v druhej polovice roka príde do Blížencov a prinesie so sebou výborný kariérny postup, môžu aj špekulovať s financiami a raz za dvanásť rokov si môžu naozaj zlepšiť materiálne podmienky života. V druhej polovici roka sa budú mať slušne aj Vodnári.



 



S najväčšími starosťami budú zápasiť narodení z konca znamenia Váh a zo začiatku Škorpióna.



BARANI – Dynamický rozbeh, občas akoby ich podrazila vyššia moc, budú pomerne úspešní, vo vzťahoch postupovať rozvážne, spokojnosť na 75 až 80 percent.



 



BÝCI – Veľmi dobrý rok, v prvej polovici až na 95 percent



 



BLÍŽENCI- Fantastický sa im darí v druhej polovici roka. Pozor na podráždenosť v prvej polovičke, úspešnosť až na 100 percent.



 



RACI – V prvej polovičke roka pozor na pesimizmus úspešnosť 60 až 70 percent.



 



LEVI – Prvý polrok bude nepríjemný, budú pociťovať ťažkosti,obmedzenia, čakajú ich výdavky, útoky na ich hrdosť, schopnosť riadiť sa zlepší v druhej polovice roka. Úspešnosť 50 percentná.



 



PANNY – V prvom polroku musia byť vyrovnané,opatrné iba tak budú úspešné. Ak budú splašené hrozia im nehody. Po finančnej stránke pôjdu dole. Úspešnosť 80 percentná ak sa budú ovládať.



 



VÁHY – Problémy budú mať narodení na konci znamenia, ale situácia sa zlepší v druhej polovici roka a napokon by mohli dosiahnúť od 60 do 70 percent úspechu.



 



ŠKORPIÓNI – Druhá polovica roka bude pre nich nepríjemná, budú mať pocit akoby bol každý proti nim. Úspešnosť pod 50 percent.



 



STRELCI – Nie sú na tom dobre. Problematický je prvý polrok, kedy budú vystavení rôznym konfliktom a konfrontáciám. Toto kráľovské znamenie žiaľ zažije útoky na hrdosť a poníženie. V druhej polovici roka sa im znížia príjmy. Úspešnosť hlboko pod 50 percent.



 



KOZOROŽCI – Vďaka Jupiteru i Plutu toto znamenie reprezentuje štátnu správu a tá sa vie vždy o seba postarať, tak aj Kozorožci. Na začiatku roka dosiahnú veľa aktívnosťou a tak trocha i drzosťou. Úspešnosť 80 až 90 percentná.



 



VODNÁRI – Do apríla sú na tom dosť nepríjemne a čakajú ich aj vážnejšie zdravotné problémy, klasické lieky, ktoré im dlho pomáhali sa začnú míňať účinkom. Začne sa im výborne dariť v druhej polovičke roka a úspešnosť môže byť 90 percentná.



 



RYBY – Neptún vstúpi do ich znamenia, kde je doma a má silný vplyv na únik od tvrdej reality a začne vytvárať pocit, že problémy sa lepšie riešia pod vplyvom alkoholu alebo drog. ¼udia ktorí sa ale rozhodnú na sebe pracovať, alebo tak permanentne robia, to posunie k veľmi vysokému poznaniu.



 



kontakt: 055 / 62 517 10


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/