(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Tabačka pozýva
@ Kultúra -> Koncerty     Feb 29 2012 - 09:32 GMT


V Tabačke zajtra /01.03./ uvedú AKUSTIK VOL. 1: ŠARKAŇ + CHORÉ VRANY - prvý zo série unplugged koncertov vo Fabricafe.Šarkaň - Hudobná púť tohto pesničkára pôvodom z Košíc sa po pôspbení v niekoľkých krajinách prevažne garážového charakteru naplno rozvinula v Anglickom Brightone, kde sa na niekoľko rokov úspešne začlenil do tamojšej hudobnej scény barov a kaviarní. Tam nahral aj svoj prvý album vlastných piesní, ktoré boli ostrieľané najprv pred anglickým publikom. V súčasnej dobe presunul svoje pole pôsobnosti do rodnej krajiny a (aj) rodného mesta. #CONT# Vlastné piesne často dopåňa zaujímavým výberom z tvorby iných umelcov. Okrem sólových vystúpení často spolupracuje s inými hudobníkmi zvučnejších aj menej zvučných mien. V tomto roku chystá aj nový, kapelový zvuk, dnes ho však máte možnosť vypočuť si v polohe jemu najbližšej, len s gitarou a mikrofónom.



Choré vrany: Choré Vrany sú košická kapela ktorá (ak zvukár povolí) hrá nahlas. V aktuálnej zostave hráme vlastné veci čo by sa chceli na podobať 90s metal/grunge (dokonca so speváčkou), väčšinou po košických lokáloch, sem tam na čerstvom vzduchu.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/