(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
VSG otvorila nezvyčajný obchod
@ Kultúra -> Podujatia     Apr 13 2012 - 09:24 GMT


Doladenie jarného šatníka inšpiráciami od mladých slovenských tvorcov ako i možnosť odfotiť sa v akcii Ukáž sa! ponúka trojdňový obchodu Street Style Pop Up, ktorý organizuje Košice 2013 v rámci projektu Creative Industry Toolkit zameraného na podporu kreatívnej sféry. Podujatie je ukážkou kreatívnych zmien, ktoré mestu dávajú novú a atraktívnu tvár pre návštevníkov.



V rámci rozvoja kreatívneho priemyslu sa v Košiciach dnes odštartovala séria dočasných obchodov s cieľom dostať do povedomia výberové domáce módne značky a predstavovať debutujúcich dizajnérov. Východoslovenská galéria ponúka do soboty iný zážitok, než v bežnom obchode s oblečením. Na Hlavnej ulici v Košiciach sa spojí výtvarné umenie a dizajn pri predstavení mladých kreatívnych umelcov v móde pod názvom Street Style Pop-Up. #CONT#



Dezén obuvi s piktogramami či ľudovou ornamentikou, kolekcia inšpirovaná folklórom Vykroj sa!, oblečenie pre milovníkov aktívneho života v meste, minimalistické šaty urban šťýlu, chlapté svetre plné farebných kontrastov, či ukážkový vintage štýl - Street Style Pop Up bude tentoraz zasvätený móde ulice. Ponesie sa v duchu vety: Ulica je galéria a my sme umelci. Celý projekt odštartovala 12.apríla výstavou blogerky a fotografky módy ulice Mariky Majorovej svojim projektom Človek robí šaty.



Originálne módne kúsky vystavujúcich návrhárov sa ponúkajú v košickej Východoslovenskej galérii do soboty 14.apríla, každý deň od 11.do 19.hodiny. Vstup je voľný.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/