(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Navrhni plagát a vyhraj
@ Kultúra -> Výtvarné umenie     Apr 17 2013 - 15:45 GMT


Slovenské národné stredisko pre ľudské práva pod záštitou Európskeho hlavného mesta kultúry 2013 pozýva mladých výtvarníkov na účasť v umeleckej súťaži „Moje ľudské práva“. Spolu spojíme ľudské práva s umeleckým nadaním! Návrh plagátu s tvojim umeleckým výtvorom na tému ľudských práv môže byť práve ten, ktorý stredisko využije ako svoj propagačný materiál pri príležitosti 20. výročia svojej existencie.



#CONT#



V rámci EHMK 2013 sa takisto uskutoční výstava najkreatívnejších umeleckých diel prihlásených do súťaže. Cieľom umeleckej súťaže „Moje ľudské práva“ je vytvorenie príležitosti pre žiakov navrhnúť plagát v rámci viacerých tém,  súvisiacich s ¼UDSKÝMI PRÁVAMI, čím sa rozvíjajú nielen ich umelecké schopnosti,  spojené s kreativitou, ale tiež záujem o problematiku dodržiavania ľudských práv a záujem o problematiku multikulturalizmu, rasizmu, rodovej rovnosti, nediskriminácie a práv detí. Súťaž zároveň umožňuje košickým žiakom reálne sa zapojiť do umeleckého a kultúrneho diania v rámci EHMK 2013 a tým im vytvoriť priestor na prezentovanie vlastných umeleckých diel. V rámci EHMK 2013 sa uskutoční výstava, kde si budú môcť návštevníci pozrieť najkreatívnejšie umelecké diela žiakov, ktorí sa zapoja do súťaže. Pravidlá a podrobnejšie informácie sú na webovej stránke Slovenského národného strediska pre ľudské práva  www.snslp.sk a na webovej stránke EHMK 2013 www.kosice2013.



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/