(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 09.06.2013
@ Aktuálne -> Polícia     Jun 11 2013 - 10:04 GMT


Jazdil aj napriek zákazu



Z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia obvinili košickí dopravní policajti 24-ročného Norberta z okresu Košice-okolie. Tento v nedeľu popoludní viedol po ulici Osloboditeľov v Košiciach osobné motorové vozidlo zn. Opel Astra aj napriek tomu, že rozhodnutím dopravného inšpektorátu mu v máji tohto roku bol uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu 12 mesiacov. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.



Michalovčan zbil a okradol dôchodcu



Michalovský vyšetrovateľ zo zločinu vydierania obvinil miestneho 21-ročného Michala. Obvinený muž začiatkom apríla 2013 podvečer pri miestom pohostinstve na Rázusovej ulici v Michalovciach slovne a fyzicky napadol poškodeného 66-ročného Michalovčana, do ktorého  kopal a udieral. Poškodenému z ruky vytrhol jeho mobil a následne sa prítomným svedkom vo veku 18, 15 a 14 rokov s nožom v ruke vyhrážal, že ak to niekomu povedia, tak ich zbije a pozabíja. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému, ktorý je tohto času vo výkone väzby, trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.



Jasovskí policajti z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinili 49-ročného Medzevčana. Obvinený muž sa v nedeľu večer na futbalovom ihrisku v Medzeve (okr. Košice-okolie), s nožom v ruke vyhrážal zabitím dvom miestnym tínedžerom (15 a 16). U chlapcov takto vzbudil dôvodnú obavu o svoj život a zdravie. Obvineného muža policajti umiestnili do cely policajného zaistenia a v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatie slobody na 6 mesiacov až 3 roky.



#CONT#



Rybár prišiel o navijaky a farma o dobytok



Gelnickí policajti pátrajú po neznámom páchateľovi, ktorý v noci zo štvrtka na piatok pred chatou pri nádrži Ružín, v katastri obce Jaklovce, z voľne položených udíc na stojanoch demontoval a následne odcudzil štyri rybárske navijaky. Poškodenému Košičanovi spôsobil škodu vo výške 700,- eur. Policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže a po páchateľovi a odcudzených veciach pátrajú.



Doposiaľ neznámy páchateľ z piatka na sobotu nezisteným spôsobom vošiel do areálu miestnej farmy v obci Lastomír. Následne z kotercov a výbehu teľatníka, odcudzil šesť kusov hovädzieho dobytka, čím trebišovskej spoločnosti spôsobil škodu za 2.400,- eur. Michalovskí policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže s po neznámom páchateľovi a odcudzených zvieratách pátrajú.



 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/