(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 10.06.2013
@ Aktuálne -> Polícia     Jun 11 2013 - 13:06 GMT


Svoju družku bil, škrtil a rezal



Policajti Obvodného oddelenia PZ Košice Západ z prečinu ublíženia na zdraví obvinili 49-ročného Tibora z okresu Košice-okolie. Obvinený muž včera o 15.30 hod. v byte na ulici Trieda SNP v Košiciach, po predchádzajúcej hádke udrel do temena hlavy , škrtil a porezal nožom na predlaktí oboch rúk svoju družku (52). Spôsobil jej zranenia s dobou liečenia 6 týždňov. Policajti obvineného umiestnili do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.



V Sečovciach vykradli miestnu škôlku



V Sečovciach (okr. Trebišov) sa neznámy páchateľ od 07. do 09. júna 2013 vlámal do budovy materskej škôlky, ktorá sa nachádza v budove základnej školy, odkiaľ odcudzil rôzne hračky, kuchynský riad a hygienické potreby. Mestskému úradu spôsobil škodu vo výške 250,- € . Sečovskí policajti vypátrali páchateľov tohto skutku, sú nimi štyria maloletí miestny chlapci vo veku od 8 do 10 rokov.  Policajti Obvodného oddelenia PZ Sečovce trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže uznesením zastavia, nakoľko ide o osoby, ktoré pre nedostatok veku nie sú trestne zodpovedné.



Odniesli si to toalety



Doposiaľ nezistený páchateľ od 07. do 10. júna 2013, bez použitia násilia spred obytného bloku na Hlavnej ulici v obci Haniska (okr. Košice-okolie), odcudzil prenosné mobilné WC TOI-TOI. Toaleta bola voľne položená pri obytnom bloku na nezabezpečenom pozemku. Bratislavskej spoločnosti spôsobil škodu vo výške 1.440,- eur. Policajti Obvodného oddelenia PZ Čaňa začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže a po páchateľovi a odcudzenej toalete pátrajú.



Obdobný skutok vyšetrujú aj košickí policajti, nakoľko nezistený páchateľ od 8. do 10. júna 2013 v objekte firmy na ulici Južná trieda v Košiciach, poškodil dvere na prenosnom WC pre invalidov. Bratislavskej spoločnosti spôsobil škodu v celkovej výške 2.000,- eur. Policajti už začali trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci a po páchateľovi pátrajú. #CONT#



Našiel starú muníciu



Včera v popoludní telefonicky oznámil na políciu v Plešivci 42-ročný muž, že v katastrálnom území obce Meliata (okr. Rožňava), našiel muníciu z obdobia II. svetovej vojny. Miesto nálezu policajti zabezpečili a privolaný pyrotechnik nevybuchnutý delostrelecký granát z obdobia II. svetovej vojny na mieste zneškodnil.



Opäť pripomíname, že akákoľvek neodborná manipulácia s takouto muníciou Vás môže ohroziť na živote a zdraví. Vždy je potrebné každý nález oznámiť na bezplatnom čísle 158 a tak predísť možnému nešťastiu.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/