(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Pozvánka do Tabačky
@ Aktuálne -> Rôzne     Jul 22 2013 - 09:43 GMT


Tento týždeň vás okrem pravidelných Open Klasses a Stredávky čaká aj neohlásený program. Konkrétne v pondelok 22.7. sa ponesie v znamení projektu Medzicentrum IV. O 19:00 vás najprv čaká prednáška Juliany Sokolovej (FVUTUKE) Košice, urbánny priestor a pamäť“. Následne o 20:00 vám našu Tabačku priblíži vo svojej prezentácii Lukáš Berberich (dramaturg). O 20:30 klasické Pondelkové kino vystrieda Video night, s prezentujúcim Tomášom Rafom na tému:Aktivizmus v umení a Nový nacionalizmus v srdci Európy". Máte sa na čo tešiť. 



#CONT#



Koncom týždňa, konkrétne v piatok 26.7. si nenechajte ujsť prednášku Petra Bilaka, momentálne jedného z najlepších slovenských grafických dizajnérov: Works that Work - tvorba magazínov v súčasnosti. Nasledovať bude piatková party!



Ïalšie informácie nájdete na našej stránke www.tabacka.sk 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/