(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Pražský výběr uvidíte aj ONLINE!
@ Kultúra -> Koncerty     Aug 15 2013 - 10:47 GMT


Piatkový koncert rockových velikánov z Pražského výběru v košických Kasárňach/Kulturparku bude vysielaný  cez internet. Ich vystúpenie na festivale Leto v parku spolu s predkapelou Karpatské chrbáty si môžu fanúšikovia, pre ktorých je osobná návšteva koncertu nemožná, vychutnať v online vysielaní na stránke projektu Košice 2013. Internetový prenos sa začína v piatok, 16. augusta, od 19:00 hodiny a vďaka portálu Metoo ho možno sledovať na stránkach www.kosice2013.sk ako aj www.kosice2013tv.sk.



#CONT#



Šesť rokov po svojom rozpade sa legendárna rocková skupina Pražský výběr vracia na hudobné pódiá. Počas svojho letného turné v Českej republike a na Slovensku sa predvedie aj v Košiciach na Lete v parku v priestoroch Kasární/Kulturparku.



Kapela vystupuje v pôvodnej zostave z čias najväčšej slávy so spevákom a klávesistom Michaelem Kocábem, gitaristom Michalem Pavlíčkem a basgitaristom Vilémem Čokem, bicie ovládnu Klaudius Kryšpín a Jiøí Hrubeš.



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/