(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 10. 09.2013
@ Aktuálne -> Polícia     Sep 11 2013 - 12:57 GMT


Dve vážne nehody v Košiciach



Včera došlo k dvom vážnym dopravným nehodám, jeden vodič zomrel



Včera popoludní došlo pred zimným štadiónom na Moldavskej ceste k tragickej dopravnej nehode. 19-ročný vodič z okresu Trebišov riadil motorové vozidlo zn. BMW X5 po Moldavskej ceste od kruhového objazdu Moldavská cesta k zimnému štadiónu. Pri prechádzaní pravotočivej zákruty neprispôsobil rýchlosť jazdy, s vozidlom dostal šmyk a niekoľkokrát sa prevrátil cez strechu. Vodič bol z vozidla vymrštený na vozovku a pri nehode utrpel zranenia, ktorým neskôr v nemocnici podľahol. Jeho 17-ročný spolujazdec z Revúcej utrpel ľahké zranenia. Na vozidle vznikla škoda vo výške 5.000,- eur. Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie pre usmrtenie.



Včera okolo 17.00 hod. na rýchlostnej ceste R2 medzi Mestskou časť Košice Pereš a križovatkou letisko Košice, došlo k vážnej dopravnej nehode. 25-ročný Košičan viedol osobné motorové vozidlo zn. BMW, pričom z doposiaľ presne neznámych príčin zišiel mimo vozovku, kde narazil do podporného ståpu mostného telesa. Pri nehode vodič utrpel ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia tri mesiace. Celková škoda činí 2.090,- eur. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti dopravných nehôd sú predmetom vyšetrovania.



Dolapili „autičkárov“



Poverený príslušník PZ z prečinu krádeže obvinil dvoch 18-ročných mladíkov z obce Veľká Ida. Títo sa v pondelok krátko pred polnocou na parkovisku na Lomonosovovej ulici v Košiciach, vlámali do osobného motorového vozidla zn. Škoda-Felícia. Z vozidla ukradli autorádio, čím majiteľke spôsobili škodu vo výške 20,- eur.



Policajti oboch páchateľov obvinili aj z ďalšej krádeži. Títo sa totiž včera okolo 01,00 hod. na Užhorodskej ulici v Košiciach, obdobným spôsobom vlámali do vozidla zn. Škoda-Felícia. Aj z tohto auta ukradli autorádio /škoda 20,- eur/.  V prípade dokázania viny im hrozí až dvojročné väzenie. #CONT#



Obvinili štvorlístok „rybárov“



Policajti Obvodného oddelenia PZ Veľké Kapušany z prečinu pytliactva obvinili štyroch mužov z obce Drahňov vo veku od 18 do 30 rokov. Títo koncom augusta vo večerných hodinách v rybárskom revíri na odstavnom ramene v medzi hrádzovom priestore rieky Laborec, v katastrálnom území obce Drahňov, pomocou dvoch podomácky vyrobených čereňov – sietí lovili  ryby. Celkom ulovili takmer 80 kusov rýb a to karasov, šťuky, sumčekov, pleskáčov, jalcov a plotice. Miestnej rybárskej organizácii spôsobili škodu za takmer 85,- eur. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.



 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/