(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 11. 09.2013
@ Aktuálne -> Polícia     Sep 12 2013 - 10:32 GMT


Okradol dôchodkyňu no ďaleko neušiel



Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Košice Západ obvinil z prečinu krádeže 20-ročného Gejzu z Košíc. Obvinený včera dopoludnia na ulici Tr. SNP v Košiciach, pristúpil k 74-ročnej dôchodkyni z Košíc a z krku jej strhol retiazku zo žltého kovu a začal utekať smerom k ulici Humenskej. Tam ho však zadržali okoloidúci svedkovia tejto udalosti a odovzdali do rúk polície. Obvinenému Košičanovi v prípade dokázania viny hrozí až dvojročné väzenie.



Napadol revízorku



37-ročný Karol z Košíc v ranných hodinách v júli tohto roka, počas výkonu prepravnej kontroly cestujúcich autobusu MHD na ulici Sofijskej v Košiciach, fyzicky napadol prepravnú kontrolórku. Počas útoku jej spôsobil zranenie s dobou liečenia do sedem dní. Policajti Obvodného oddelenia PZ Košice ahanovce Košičana obvinili z prečinu výtržníctva. V prípade dokázania viny mu hrozí až trojročné väzenie.



Zlodej spôsobil neplánovanú odstávku vody



Doposiaľ neznámy páchateľ sa včera okolo 13.00 hod. v katastri obce Zemplínska Teplica (okr. Trebišov), vlámal do budovy obecnej vodárne. Z budovy odcudzil dávkovač chlóru s príslušenstvom, štvoržilový medený kábel, plastovú rozvádzaciu elektroinštalačnú krabicu a následne poškodil PVC rúru medzi čerpadlom a tlakovou nádobou. Takto prerušil dodávku vody do 115 odberných miest v obci Zemplínska Teplica. Pre obec Zemplínska Teplica vznikla škoda vo výške 1.115,- eur. Trebišovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia /tr. sadzba na 1 až 5 rokov/ a prečinu krádeže. #CONT#



Ženu napadol nôžkou zo stola



Poverený príslušník PZ z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil 41-ročného muža z okresu Košice-okolie. Obvinený včera večer v rodinnom dome v obci Trstené pri Hornáde, pod vplyvom alkoholických nápojov fyzicky napadol svoju manželku. Dusil ju a drevenou nôžkou zo stola ju udrel do  brucha. Pri útoku jej nespôsobil zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie. Nakoľko sa jej však  opakovane vyhrážal bitkou a zabitím, vzbudil u nej dôvodnú obavu, že svoje hrozby uskutoční. Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia a v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.



Kradol kukuricu



Policajti PZ z Turne nad Bodvou včera z prečinu krádeže obvinili mladistvého 16-ročného miestneho chlapca. Tohto vo večerných hodinách prichytili na parcele v katastri obce Turňa n/B, ktorá patrí do poľnohospodárskeho pôdneho fondu, odkiaľ odcudzil 294 ks kukuričných šúľkov. Miestnej spoločnosti spôsobil škodu za takmer 30,- eur. Ako mladistvému mu v prípade dokázania viny hrozí až ročný pobyt za mrežami.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/