(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
TABAČKA pozýva
@ Kultúra -> Podujatia     Oct 28 2013 - 13:55 GMT


Posledný týždeň v októbri sme pre Vás pripravili pár ochutnávok zo Slovenska a jednu zo zahraničia. V pondelok 28.10. o 20.30 začíname ako vždy s Pondelkovým kinom. Tento krát sa bude večer venovaní mladým tvorcom a téma znie Používanie digitálneho obrazu vo verejnom priestore ako spôsob komunikácie.



V utorok 29.10. o 20.00 sa v Tabačke predstaví hudobná formácia Picastro z kanadského Toronta, ktorá si po celom svete získava uznanie za svoje håbavo krásne, melancholické zvuky, kde sa violončelo strieda s hlbokým vokálom frontmanky Liz Hysen.#CONT#



V strede týždňa 30.10. o 20.30 máme pripravenú pravidelnú party Stredávku s lokálnymi DJ-mi, pod taktovkou Dannyho B. V hornej sále bude počas večera prebiehať imatrikulácia študentov FUTU.



V posledný deň pred sviatkami vo štvrtok 31.10. o 20.00 príde uviesť svoj nový album Karnevalová vrana kapela Korben Dallas. Sprevádzať ju bude funkcionalistická skoropopová predkapela Regale.



Na záver ešte prajeme príjemné prežitie nadchádzajúcich sviatkov :)



 



Ïalšie informácie nájdete na našej stránke www.tabacka.sk .  



 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/