(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Polícia zintenzívni prevenciu proti drogám
@ Aktuálne -> Rôzne     Nov 18 2013 - 20:41 GMT


Tento týždeň je Európskym týždňom boja proti drogám, ktorý pôvodne vznikol ako Týždeň prevencie voči drogám a drogovým závislostiam z iniciatívy Európskej komisie v roku 1998. V tejto súvislosti policajti zaradený na úseku prevencie aj v Košickom kraji, budú počas tohto týždňa svoje úsilie venovať tejto závažnej problematike. Na školách a školských internátoch budú študentom a mládeži prednášať a besedovať s nimi o drogovej trestnej činnosti.



Drogová trestná činnosť na území mesta Košice #CONT#



V roku 2012 bolo na území mesta Košice zaznamenaných celkom 100 prípadov drogovej trestnej činnosti (§§ 171, 172 a 173 Trestného zákona), z ktorých bolo 76 objasnených. Od začiatku tohto roka do 30.9.2013 evidujeme 58 zistených prípadov z toho 36 objasnených. Polícia sa intenzívne zameriava na odhaľovanie tohto druhu trestnej činnosti najmä vo vzťahu k predajcom omamných a psychotropných látok.



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/