(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 25.11. 2013
@ Aktuálne -> Polícia     Nov 26 2013 - 12:49 GMT


Polícia objasnila ďalšie krádeže



Michalovskí policajti vypátrali, z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinili 18-ročného Silvestera a 24-ročného Mareka z okresu Michalovce. Títo sa spoločne v júli 2013 vlámali do dvoch rodinných domov v obci Nacina Ves. Z oboch domov odcudzili rôznu elektroniku a rôzne elektrické náradie. Z prvého potiahli aj kuchynské spotrebiče a rôzne ošatenie. Majiteľovi spôsobili celkovú škodu za takmer 2.000,- eur. Z druhého domu si zobrali rustikálny drevený stolík, tanierovú súpravu, dámske kabelky a trojlitrovú fľašu alkoholu. Majiteľke domu spôsobili celkovú škodu vo výške 1.500,- eur.



Policajti Obvodného oddelenia PZ Kráľovský Chlmec objasnili krádež finančnej hotovosti z rodinného domu. Počas uplynulého týždňa došlo v obci Strážne (okr. Trebišov), ku krádeži peňazí a to tisíc eur. Tie mal poškodený zamknuté v zamurovanej kovovej pokladničke, ktorú páchateľ vypáčil. Z prečinu krádeže polícia obvinila iba 18-ročného syna poškodeného.



Obvineným v prípade dokázania viny hrozí až dvojročné väzenie.



Zmizli“ dva návesy aj pokladnička s hotovosťou



Košický vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže /tr. sadzba na 3 až 10 rokov/, nakoľko neznámy páchateľ počas uplynulého týždňa z parkoviska na Železiarenskej ulici v Košiciach - Šaci, odcudzil dva návesy s nákladom. Krádežou spôsobil spoločnosti so sídlom vo Vranove nad Topľou celkovú škodu za viac ako 60.000,- eur.



Neznámy páchateľ počas víkendu úradoval aj v predajni zdravotníckych potrieb na ulici Československej armády v Košiciach. Potom čo sa vlámal do predajne, ukradol plechovú pokladničku s finančnou hotovosťou takmer 3.000,- eur a rôzne zdravotnícke pomôcky. Banskobystrickej spoločnosti spôsobil škodu za viac ako 3.300,- eur. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. Polícia po páchateľoch a odcudzených veciach intenzívne pátra.



#CONT#



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/