(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 28.11. 2013
@ Aktuálne -> Polícia     Nov 29 2013 - 14:52 GMT


Išiel po pohonných hmotách



Policajti Obvodného oddelenia PZ Košice KVP vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 19-ročného Ivana z Košíc. Obvinený sa v polovici septembra tohto roku na sídlisku Košického vládneho programu v Košiciach, vlámal do viacerých áut. Išiel po pohonných hmotách. Z osobného motorového vozidla zn. Škoda Fabia ukradol 20 litrov benzínu. Z ďalšieho vedľa odstaveného vozidla zn. Škoda Fabia, sa mu ani po poškodení vozidla benzín nepodarilo ukradnúť. Následne sa vlámal do auta zn. Mercedes E 350 CDI. Odtiaľ ukradol 15 litrov motorovej nafty a z prednej kapoty ukradol znak Mercedes. Celková škoda bola vyčíslená na takmer 250,- eur. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.



Dvaja Slováci a jeden Čech čelia obvineniu z krádeže



Michalovský vyšetrovateľ z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinil dvoch Slovákov Františka (14) a Vincenta (34) a jedného občana Českej republiky Mariána (30). Obvinení v marci tohto roka neoprávnene vnikli na pozemok rodinného domu v obci Čečehov. Preskočili oplotenie pozemku a následne sa cez okno vlámali do domu. Odcudzili krovinorez, motorovú pílu a ponorné čerpadlo. Majiteľovi spôsobili škodu za takmer 650,- eur. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov, u mladistvého sa trestná sadzba znižuje na polovicu.



#CONT#



Polícia preveruje okolnosti úmrtia dvoch mužov



Včera na ulici T. Vansovej v Spišskej Novej Vsi, boli v izbe rodinného domu nájdený dvaja màtvy muži vo veku 58 a 47 rokov. Obhliadajúca lekárka predbežne cudzieho zavinenia vylúčila a nariadila zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Presnú príčinu smrti určí až vykonaná pitva. Spišskonovoveskí policajti prípad vyšetrujú ako prečin usmrtenia. 



 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/