(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 17.12.2013
@ Aktuálne -> Polícia     Dec 18 2013 - 11:18 GMT


Mladý vodič zachytil chodca



Včera (17.12.2013) o 16.35 hod. došlo pred rodinným domom na Hlavnej ulici v obci Brezina (okr. Trebišov), došlo k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom zn. Opel Astra, ktoré viedol 21-ročný vodič z okresu Trebišov a 59-ročným chodcom z uvedenej obce. Vodič viedol vozidlo po Hlavnej ulici smerom od obce Kazimír, pričom na priamom úseku cesty z doposiaľ nezistených príčin zachytil chodca, ktorý zraneniam na mieste dopravnej nehody podľahol. Vodič pri nehode utrpel poranenia ruky s dobou liečenia do 10 dní, alkohol uňho zistený nebol. Pri dopravnej nehode bola škoda na vozidle vyčíslená na cca 500,-€. Na mieste nehody bol prítomný aj znalec z odboru dopravy. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Príčina a miera zavinenia je predmetom vyšetrovania.



Z áut „zmizli“ motorové píly



Z pondelka na utorok sa doposiaľ neznámy páchateľ vlámal do dvoch motorových vozidiel zn. Citroen Jumpy na Rozvojovej ulici v Košiciach, odkiaľ odcudzil šesť motorových píl a elektrickú vàtačku. Poškodeným majiteľom z okresu Žilina spôsobil celkovú škodu 5.430,-€. Polícia v tomto prípade začala trestné stíhanie pre prečin krádeže a po páchateľoch a odcudzených veciach pátra.



Kriminalisti vypátrali mladíka, ktorý poškodil auto



Bidovskí policajti z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinili 19-ročného Daniela z Košíc, ktorý koncom novembra tohto roku v záhradkárskej lokalite zvanej „Pri jazierku“ v katastri obce Košické Oľšany (okr. Košice okolie) vyšiel na prednú kapotu tam zaparkovaného motorového vozidla zn. Peugeot 206, následne vyšiel na strechu auta, pričom zatlačil strechy a poškodil vozidlo. Majiteľke spôsobil škodu vo výške 400,-€. Za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok. #CONT#



Z chaty postupne odcudzil rôzne veci, ktoré rozpredal



Bohdanovskí policajti  obvinili z krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci 29-ročného muža z Geče, ktorý 9. 12. 2013 preskočil oplotenie na pozemku chaty v chatovej lokalite katastra obce Vyšná Hutka (okr. Košice okolie), potom sa do chaty vlámal, odkiaľ postupne až do včera odcudzil a rozpredal rôzny kuchynský riad a náradie, rôzne oblečenie, záhradné a pracovné náradie, rôzne obrazy, rozbil televízor, rozbil troje dverí a zničil rôzne posteľné prádlo. Poškodenej majiteľke spôsobil celkovú škodu vo výške 3.800,-€. Obvinený muž bol za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch právoplatne postihnutý. Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia, v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/