(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Oslávte s nimi Štefana
@ Kultúra -> Koncerty     Dec 23 2013 - 12:53 GMT


Štefana oslávia Košice kvalitnou elektronickou hudobu , známi DJi sa vracajú domov. Štefánska Párty bude v Košiciach v znamení kvalitnej elektronickej hudby. Vo štvrtok 26. decembra zahrajú v Kasárňach/Kulturpark piati košickí DJi, ktorí patria medzi najlepších na slovenskej scéne. Košickí "šráci" Vili:am (PPE), stroon, Statasoul, Que (nvmeri) a Dead Janitor budú vo svojom rodnom meste servírovať aktuálne beaty a ich sety prinesú na parket poriadnu dávku energie. Večer sa za mixpult postavia: #CONT#



Stratasoul je DJ a producent, ktorý vytvára vlastné tracky a DJ sety, ktoré čerpajú z hip-hopu, soulu, house a subbassových žánrov. Nedávno vydal svoje debutové EP Luvly Isles. V rámci Radio Head Award 2012 získal nomináciu v sekcii Hip Hop / Rap / RnB. Stratasoul pochádza z "ghetta" Komenského. Hrávať začínal v 15 rokoch v kluboch Viagra a Highroad, ktoré sú už dnes minulosťou lokálnej scény.



Vili:am je hudobník, ktorého Košiciam ani netreba predstavovať. Smažky ho poznajú ako basáka kapely Puding Pani Elvisovej. Vili:am je tiež DJ, producent a remixér, ktorý "ničí" návštevníkov svojich akcií mixom broken-electro-punk-mutant-disca. Vili:am sa narodil a vyrastal na Furči pri Modráku. Z okna svojej izby mohol sledovať, ako sa toto sídlisko rozrastá. Jeho hudobné začiatky si pamätajú návštevníci nezávislých klubov Esko/S/, Atmoka, Uzlák, Cottbus, Excenter či Highroad.



Stroon je DJ, ktorý pochodil už väčšinu slovenských klubov a kultúrnych akcií. Vystupuje sám, ale aj s kapelami ako Puding Pani Elvisovej či Longital. stroon je tiež multižánrový hudobník, hrá na vibrafóne a venuje sa produkcii vlastnej experimentalnej elektronickej hudby. Na konte má tri EP (Ruine Noire, Smithereens, Triple Farewell). Stroon je zo severnej časti starého mesta alebo z južnej časti severu, ako hovorí. Jeho mladícke ja by ste dnes ani nespoznali. Začínal ako dlhovlasý metalista v už neexistujúcom, no legendárnom Highroade. Tiež hrával v Jánošiku, či Floriánke a to všetko vyvrcholilo v Gesku.



Dead Janitor je producent a DJ. “Màtvy školník” má v sebe viac života než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Pohybuje sa v kontinuálne permutujúcich polyrytmických štruktúrach niekde medzi IDM, elektronikou, fľašou Sava a gumenými rukavicami - nech to celé nepáchne stuchlinou. Dead Janitor pochádza z najväčšieho košického sídliska Terasa. Svoj prvý koncert odohral práve v Kasárňach na podujatí Nuform.



Que za menej známym pseudonymom sa skrýva Pišta z kapely nvmeri (predtým The Uniques). Za mixpult prináša poriadnu dávku energie, divokej hudby a nenapodobiteľné tanečné kreácie. Popri vlastnej produkcii a DJingu stál pri zakladaní takmer legendárnych Hochspannung! a Chunk-Foo nocí. Que vyrastal na sídlisku Nad Jazerom a jeho hudobné začiatky by ste nenašli v klube, ale v kostole.



 



26.12. (štvrtok)



Štart: 21:00 hod.



Vstup: 4€



 



 



 



Event: www.fb.com/events/763643806995516


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/