(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 09.01.2014
@ Aktuálne -> Polícia     Jan 10 2014 - 09:37 GMT


Polícia vyšetruje okolnosti smrti zrazeného muža



Včera okolo18.00 hodiny došlo pri železničnej stanici Obišovce (okr. Košice-okolie), k zrazeniu a usmrteniu osoby mužského pohlavia, nezistenej totožnosti, ktorá sa nachádzala na koľajisku. Osobu zrazil a usmrtil vlak prichádzajúci od Kysaku smerom do Prešova. Obhliadajúci lekár konštatoval smrť následkom devastačných poranení nezlučiteľných so životom, pričom predbežne cudzie zavinenie nevylúčil a nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Polícia v danej chvíli už pozná totožnosť nebohého, avšak vzhľadom na stav jeho tela je identifikácia náročná a preto pre potvrdenie totožnosti budú rozhodujúce výsledky analýzy DNA nebohého. Všetky okolnosti tohto prípadu sú predmetom vyšetrovania.



Policajti klepli po prstoch trojici mladíkov



Policajti Okresného riaditeľstva PZ Košice-okolie vypátrali a poverený príslušník PZ z prečinu krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody obvinil trojicu mladíkov z okresu Košice-okolie, Romana (23), Jozefa (19) a Petra (18). Títo sa počas uplynulého víkendu v obci Kecerovce časť Pekľany, vlámali do rodinného domu. Odcudzili dve kachľové pece, koberec a konferenčný stolík. Majiteľke spôsobili škodu vo výške 530,- eur. Obvinení sú stíhaný na slobode a v prípade dokázania viny im hrozí až dvojročné väzenie.



Osemmesačného psíka našli v studni



Policajti Obvodného oddelenia PZ Streda nad Bodrogom vyšetrujú okolnosti týrania zvieraťa. Skutku sa mal dopustil páchateľ, ktorý včera okolo 12,50 hodine na dvore rodinného domu v obci Strede nad Bodrogom (okr. Trebišov), viackrát udrel palicou osemmesačného psa - kríženca ovčiarskeho psa, ktorý bol zaviazaný v platenom vreci. Následne psa hodil do neďalekej vyschnutej studne (bez vody). #CONT#Psíka okolo pol druhej v popoludní zo studne vytiahli hasiči HaZZ Kráľovský Chlmec a následne bol vyšetrený veterinárnym lekárom. Po ošetrení bol pes veterinárom vrátený jeho majiteľovi ktorý býva o ulicu ďalej ako bol psík nájdený. Hodnota psa bola majiteľom stanovená na 50,- eur. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu týrania zvierat /trestná sadzba až na jeden rok/. Zo spáchania skutku je podozrivý 40-ročný miestny obyvateľ. Policajti preverujú aj okolnosti ako sa psík dostal mimo pozemku majiteľa.







 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/