(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
TABAČKA pozýva
@ Kultúra -> Podujatia     Feb 03 2014 - 15:56 GMT


Prvý februárový týždeň vás v Tabačke čakajú myšlienky hodné šírenia v Pondelkovom kine, tanečné beaty lokálnych DJov a svoju tvorbu predvedie talentovaný slovenský producent.



Štartujeme v pondelok 3.2. o 20.00, kde v Pondelkovom kine začneme pravidelné premietania TED talkov. Raz do mesiaca sa môžete vždy tešiť na jeden pondelok venovaný TEDu, v rámci ktorého budeme premietať najlepšie talky na určitú tému. #CONT#



V stredu 5.2. o 21.00 sa opäť stretneme na Stredávke, kde naši lokal Dj-i namixujú to najlepšie pre stred týždňa a vašu náladu.



V piatok 7.2. o 21.00 sa v Tabačke predvedie talentovaný slovenský producent a performer  Herzog Herzog. Herzog Herzog je jeden z najzaujímavejších reprezentantov bratislavskej elektronickej hudobnej scény za ostatné obdobie, pričom jeho doménou sú práve živé koncerty.



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/