(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Mobilfest
@ Aktuálne -> Rôzne     Feb 17 2014 - 11:01 GMT


Hlasujte za najlepšie filmy zaradené na festival MOBILFEST a získajte super ceny. Filmová škola na Petzvalovej č. 2 v Košiciach pripravila prvý ročník medzinárodného festival MOBILFEST. Hlavným partnerom je British Council Slovakia, ktorá je je organizáciou Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska, a pôsobí v oblasti vzdelávania a kultúrnych vzťahov. Mobilfest je medzinárodný festival videofilmov  natočených mobilným telefónom. Jeho poslaním je rozvíjať kreatívne možnosti, ktoré ponúka svet mobilnej komunikácie a takýto festival je jediný na Slovensku.



#CONT#



Prezidentom festivalu je Marián Čekovský. Patrí k najvýznamnejším súčasným slovenským hudobníkom, spevákom, skladateľom, komikom a moderátorom.



Dňa 31. januára sme ukončili prihlasovanie videodiel nakrútených mobilnými telefónmi. Do súťaže sa prihlásilo 35 autorov so svojimi dielami.



Z prihlasených súťažných videí vyberáme popis, ktorý vás možno zaujme a keď si kliknete na hlasovanie, môžete aj vy podporiť umelca a vyhrať zaujímavé ceny. Hlasovanie bude prebiehať do 28. 2. 2014 do polnoci. Hlasovať môžete na tejto web stránke: http://www.mobilfest.eu/sutazne-videa



Zujímavé videá, ktoré nám poslali žiaci ZŠ, SŠ ale aj VŠ:



- Môžete si pozrieť krátku komédiu o tom, že v živote sa netreba vzdávať,  



- Ïalší film je o svete, kde ľudia stratili svoje duše. Osamelá postava rozhodne obetovať samého seba, ukončiť sebazničujúcu samotu a pridať sa k masám



- Ak chcete návod študentov, ako priviesť profesorovi infarkt na telesnej výchove, tak si určite pozrite aj tento film.



- Deti a mládež v dnešnej dobe, v škole vôbec nepočúvajú a robia si čo chcú. Nemalo by to byť tak. Preto sme sa rozhodli natočiť toto video, čo sa "môže" stať deťom ak nebudú počúvať.



- Reklama alebo resp. video o tom ako byť šťastný. Nezávisí to od nás ale od iných ako sa my k nim budeme správať.



- Už ste sa niekedy prebudili a nevedeli ste nič o svete? Nie? Tento pán áno. Týmto videom by som chcel poprosiť mladých ľudí, ktorí sedia doma a svoj celý deň presedia za počítačom. Aby vyšli von a zabavili sa s kamarátmi, a užili si svoje krásne chvíle s najbližšími ľuďmi



- Paródia na CSI MIAMI



- Pomsta učiteľa žiakovi, ktorý ignoroval jeho upozornenia na zloženie pokrývky hlavy. Žiak chcel nakoniec učiteľa potešiť, že si klobúk na druhý deň nedá, no to sa mu však stalo osudným.



- Všedne ráno sa zmení na nočnú moru pre muža ktorý sa chcel prejsť po lese. Po ceste nájde mobil, v ktorom nachádza záhadné video. Čo vlastné uvidí ? Ako sa to skončí?



- ako sa z krátkych vlasov strihajú dlhé 



Bližšie informácie nájdete na www.filmovaskola.sk a na www.mobilfest.eu.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/