(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
TABAČKA pozýva
@ Kultúra -> Podujatia     Apr 08 2014 - 10:46 GMT


Tento týždeň v Tabačke bude programovo pestrý. Môžete sa tešiť na nášho pravidelného hosťa Petra Konečného, na koncerty zahraničných kapiel, na krst albumu slovenskej skupiny a na čoraz viac obľúbenú akciu výmeny tovarov.



Nik vás dopredu neinformuje o tom, že ste gej, lesba alebo bisexuálne či transrodovo cítiaca osoba. Až postupne, moment po momente a čas po čase sa vám v mysli začne vytvárať pocit, že nepatríte k heteronormatívnej väčšine, že ste iný alebo iná. Tento proces vnútorného uvedomovania si, že patríte k LGBT menšine a následne verejná identifikácia s touto skupinou sa nazýva Coming Out. V utorok 8.4. o 20.00 si pohovoríme práve o tejto téme a o tom, ako to prebieha v slovenských podmienkach.#CONT#



S nástupom televízie museli kiná začať bojovať o divákov. Pokusmi od elektrického prúdu v sedadlách až po 4D. Nenechajte si ujsť experimenty, pri ktorých boli pokusnými králikmi diváci v kinosálach. Svetom filmových “zázrakov” vás v stredu 9.4. o 20.00 prevedie šéfredaktor portálu kinema.sk Peter Konečný. Po týchto filmových experimentoch o 22.00 sa môžete ako vždy odviazať na párty Stredávke s DJ-om Kelsom, ktorý má pripravený tanečný balíček plný garageu, dubstepu a housu.



Vo štvrtok 10.4. o 21.00 máme pripravený koncert belgickej skupiny The K. Kapela hrá hudbu ovplyvnenú štýlmi skupín ako Pissed Jeans, The Melvins alebo Fugazi.



Prichádza čas jarného upratovania a s tým aj vyhadzovanie už nepotrebných vecí. Ak vám je ľúto všetko len tak zahodiť, príďte to darovať či vymeniť v sobotu 12.4. od 11.00 na Zónu bez peňazí. Večer po výmene o 21.00 chystá košicko - vranovská skupina Pentagramček krst druhého albumu s názvom "Druhá Platňa".



 



Ïalšie informácie nájdete na našej stránke www.tabacka.sk 



 



 



 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/