(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné opatrenia počas Veľkonočných sviatkov
@ Aktuálne -> Doprava     Apr 17 2014 - 10:58 GMT


Celoeurópska akcia zameraná na kontrolu dodržiavania najvyššej dovolenej rýchlosti jazdy vozidiel trvá až do nedele, na Veľkonočný pondelok a v utorok si treba dať pozor na nulovú hladinu alkoholu za volantom. Do kontroly dodržiavania zákazu požívania návykových látok sa zapoja dopravní i poriadkoví policajti.



Polícia očakáva pred, počas aj po sviatkoch zvýšenú intenzitu premávky. Vodiči sa preto musia pripraviť na zvýšený počet hliadok najmä na hlavných cestných ťahoch, nehodových úsekoch a miestach, individuálne v každom kraji. Prítomnosť polície na cestách však bude mať aj preventívny charakter, v prípade potreby budú policajti riadiť a usmerňovať premávku na miestach so zhustenou premávkou.



#CONT#



Nezabúdajme, na cestách sa navzájom rešpektujme, správajme sa disciplinovane, ohľaduplne, dodržiavajme dopravné predpisy a nepreceňujme svoje schopnosti. Každý z účastníkov cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom predchádzať nešťastiam na cestách. Polícia želá všetkým motoristom pokojné sviatky, „nohu z plynu“ a veľa šťastných kilometrov bez nehôd.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/