(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Dnes večer v GES-ku SZIDI TOBIAS & BAND
@ Kultúra -> Koncerty     May 19 2014 - 15:59 GMT


GES-Club Vas srdecne pozyva na koncert 19.05. o 19:00



Szidi Tobias- v druhej polovici roku 2013 absolvovala ďalšie úspešné turné po českých a slovenských mestách. Majiteľka podmanivého hlasu a osobitého prejavu spolu s kapelou v roku 2014 pripravuje koncertné vystúpenia na Slovensku, na ktorých odznejú okrem známych piesní aj nové songy z pripravovaného CD.



Toto CD by sa malo dostať k priaznivcom speváčky na jeseň 2014. Piesne plné citu, úprimnosti, radosti a pozitívnej energie môžu zažiť poslucháči so sprievodom špičkových hudobníkov. Marcel Buntaj, Milan Osadský, Andrej Gál, Richard Šimurka a Milan Vyskočáni, ktorý je aj autorom drvivej väčšiny piesní. Skvelé texty tradične ,,ušil,, na mieru Szidi jej dvorný textár Peter Lipovský.#CONT#



Kritiky, v českom silno konkurenčnom prostredí, označujú speváčku za jeden z najvýraznejších hlasov na česko-slovenskej scéne, či dokonca po Hane Hegerovej za druhú dámu českého šansónu. Jedinečná interpretácia a atmosféra vytvára pocit osobného až dôverného prepojenia.



Súčasťou koncertných vystúpení 2014 sú samozrejme známe piesne ako Andělé, Ať se dobré deje, Vrána, Povídání a ďalšie staršie i nové songy. Piesne v českom, slovenskom ba i maďarskom jazyku sú zmesou toho najlepšieho čo v rámci tohto nie celkom ,,zaškatuľkovaného,, žánru medzi šansónom, folkom, baladou môže divák skutočne prežiť s interpretkou a kapelou na pódiách. Szidi má za sebou doposiaľ 5 sólových dosiek, medzi nimi jednu Zlatú. Je nie len speváčkou ale i populárnou divadelnou a filmovou herečkou.



V Českej republike je známa aj zo spolupráce s autorskou dvojicou Hapka-Horáček. Ich spoločná pieseň Na hotelu v Olomouci nesmie chýbať na žiadnom koncerte. Diváci mali možnosť vidieť Szidi aj v Českej a Slovenskej televízii, na začiatku leta 2013 spoluúčinkovala na reprezentatívnom megaprojekte Petra Hapku na bratislavskom hrade.

 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/