(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 03.07.2014
@ Aktuálne -> Polícia     Jul 04 2014 - 11:13 GMT


Obvinili „autičkára“



Košickí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 21-ročného Gabriela z Košíc, ktorý sa dňa 10. júna 2014 dopoludnia na Kalinčiakovej ulici v Košiciach, vlámal do zaparkovaného osobného motorového vozidla zn. Dacia Sandero. Z auta odcudzil autorádio a osobné doklady poškodeného muža z okresu Košice-okolie. Spôsobil mu celkove škodu vo výške 450,- eur. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.



Benefičný koncert sa nekonal, polícia hľadá vinníka



Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Sobrance začal trestné stíhanie vo veci prečinu podvodu. Dopustiť sa ho mal doposiaľ neznámy páchateľ tým, že koncom januára tohto roka zatelefonoval na obecný úrad do jednej z obcí v Sobraneckom okrese a jej starostovi sľúbil, že istá nemenovaná spoločnosť so sídlom v Bratislave, usporiada benefičný koncert a daruje obci finančné prostriedky. Podmienkou mala byť zo strany obce vopred uhradená sumu 350,- eur na účet. Obec sumu na účet previedla, avšak sľubovaného benefičného koncertu, ktorý sa mal konať dňa prvý aprílový deň sa nedočkala. Páchateľ obci ani nedaroval sľubované finančné prostriedky a vopred uhradenú sumu nevrátil, čím obecnému úradu spôsobil škodu vo výške 350,- eur.



Svojej ex sa vyhrážal zabitím



Michalovskí policajti prešetrujú okolnosti ku ktorým malo dôjsť včera (3.7.2012) okolo 05,00 hodiny v obci Zemplínske Kopčany (okr. Michalovce), kedy bývalý druh „navštívil“ svoju bývalú družku (44) a s jej súhlasom vošiel do chodby rodinného domu. Následne na jeho pokyn do chodby vošli ďalší siedmi muži, ktorých poškodená vyzvala, aby všetci z domu odišli.  #CONT#Neuposlúchli ju, v dome zotrvali a v zapätí traja z nich v spálni domu fyzicky napadli 32-ročného druha poškodenej. Udierali ho do tváre, brucha a rebier, pričom sa bývalý druh poškodenej svojmu sokovi vyhrážal, že keď nenechá jeho bývalú družku a neodíde z domu, tak ho zabije. Potom bývalý druh poškodenej odišiel do chodby rodinného domu, kde sa krátkou zbraňou, ktorú držal v ruke vyhrážal zabitím poškodenej a že to myslí vážne, dvakrát vedľa nej zo zbrane vystrelil. K zraneniu osôb nedošlo. Michalovský vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci zločinu vydierania /trestná sadzba na 2 až 6 rokov/ a prečinov porušovania domovej slobody a nebezpečného vyhrážania.



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/