(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 20.08.2014
@ Aktuálne -> Polícia     Aug 21 2014 - 15:35 GMT


Trojica lúpežníkov skončila v rukách polície



Policajti Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ Košice-okolie vypátrali a vyšetrovateľ PZ zo zločinu lúpeže obvinil troch Jasovčanov - Mária (19), Petra (22) a ¼ubomíra (15). Títo po vzájomnej dohode v utorok (19.8.2014) o 21.00 hodine v obci Jasov (okr. Košice-okolie), fyzicky napadli 28-ročného muža z obce Poproč. Z vrecka nohavíc mu ukradli mobilný telefón a z pleca strhli taštičku s osobnými dokladmi, peňaženkou a hotovosťou 10,- eur. Pri útoku poškodený utrpel zranenia s dobou liečenia do 7 dní a škodu vo výške 80,- eur. Obvinení boli umiestení v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na tri až 8 rokov. U mladistvého sa trestná sadzba znižuje na polovicu.



Vyhrážal sa zabitím, skončil v policajnej cele



Vyšetrovateľ PZ z prečinov porušovania domovej slobody a nebezpečného vyhrážania obvinil 35-ročného Medzevčana, ktorý včera (20.8.2014) okolo 17,00 hodine neoprávnene vošiel cez neuzamknuté dvere do rodinného domu v meste Medzev. S nožom v ruke ohrozoval majiteľku rodinného domu (56) a jej syna (23), pričom sa im vyhrážal zabitím. Následne rozbil dve okná a poškodil zariadenie domu. K zraneniu osôb nedošlo, škoda na majetku bola vyčíslená na 20,- eur. Obvinený svojím konaním u poškodených vzbudil dôvodnú obavu, že svoje hrozby uskutoční. Policajti ho umiestnili do cely policajného zaistenia, v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až 5 rokov.



Vykradli žeriav



Polícia pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý v priebehu augusta v areály jednej z firiem v okrese Košice-okolie, po vypáčení plechového krytu žeriava, odcudzil časti žeriavovej mačky (eldro, brzdu navíjacieho bubna a preťažovák). Spoločnosti so sídlom v Košiciach spôsobil škodu v celkovej výške 1.900,- eur.



#CONT#


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/