(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 15.09.2014
@ Aktuálne -> Polícia     Sep 16 2014 - 11:18 GMT


Polícia vyšetruje požiar



V nedeľu (14.9.) v skorých ranných hodinách doposiaľ neznámy páchateľ násilím vošiel do nepoužívanej administratívnej budovy v dobývacom priestore štrku v katastri obce Milhosť (okr. Košice okolie), pričom na poschodí úmyselne založil požiar. Požiar zničil celú strechu a interiér budovy. Poškodením budovy vznikla spoločnosti so sídlom v Rohožníku škoda vo výške 100.000 eur. K zraneniu osôb nedošlo. V súvislosti s požiarom vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Košiciach okolie začal trestné stíhanie pre zločin poškodzovania cudzej veci. Polícia po páchateľovi pátra.



Z domu ukradol retiazku, pristihli ho policajti



Michalovskí policajti z prečinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody obvinili 21-ročného Zdenka z Vrbnice, ktorý v nedeľu (14.9.) popoludní preliezol plot a vošiel na pozemok rodinného domu na Močarianskej ulici v Michalovciach. Následne rukami vytlačil sklenenú výplň na vchodových dverách a cez otvor vo dverách vošiel do domu. Z domu odcudzil retiazku zo žltého kovu, pričom ho pri krádeži pristihli policajti Mestskej polície Michalovce. Poškodenému mužovi spôsobil krádežou a poškodením zariadenia škodu vo výške 230 eur. Obvinenému mladíkovi za tieto skutky hrozí až dvojročné väzenie. #CONT#



Recidivista Gejza ukradol detský kočiar



Spišskonovoveskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili doposiaľ 11-krát súdne trestaného 29-ročného Gejzu zo Spišskej Novej Vsi, ktorý pred týždňom na poschodí bytovky na Strojníckej ulici v Spišskej Novej Vsi odcudzil detský kočiar. Ten potom predal za 30 eur. Za obdobný čin bol v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý. Krádežou spôsobil majiteľke škodu okolo 600 eur. Odcudzený kočiar polícia zaistila a vráti majiteľke. Za tento skutok mu hrozí až dvojročné väzenie, stíhaný je väzobne.



Otcovi i bratovi sa vyhrážal sa zabitím, teraz sedí v cele



Včera (15.9.) vo večerných hodinách došlo v jednom z rodinných domov obci Hrčeľ (okr. Trebišov) k rodinným nezhodám. 40-ročný Mikuláš po predchádzajúcich nezhodách chytil rukami za krk svojho otca (59), pričom sa mu vyhrážal zabitím. Potom prešiel na dvor, rozbil okno na izbe, v ktorej sa nachádzal jeho brat (38). Tohto fyzicky napadol a vyhrážal sa mu zabitím, pričom opakovane adresoval vyhrážky aj svojmu otcovi. Svojím vyčíňaním spôsobil škodu na majetku 10 eur, pričom u poškodených osôb vzbudil dôvodnú obavu o ich život a zdravie. K zraneniu osôb, ktoré by si vyžadovalo lekárske ošetrenie, nedošlo. Poverený príslušník OO PZ Michaľany z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil 40-ročného muža z obce Hrčeľ a umiestnil do cely policajného zaistenia. Za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.  



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/