(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 18.09.2014
@ Aktuálne -> Polícia     Sep 19 2014 - 10:27 GMT


Pred krčmou si „vybavovali účty



Policajti Obvodného oddelenia PZ Bohdanovce z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva obvinili troch mladíkov z okresu Košice okolie, 18-ročného Tomáša, 20-ročného Matúša a 21-ročného Lukáša, ktorí v sobotu (13.9.) v nočných hodinách pred krčmou v obci Nižný Čaj (okr. Košice okolie) fyzicky napadli dvoch miestnych mužov (27,29). Najmladší z obvinených zhodil na zem staršieho z napadnutých mužov, ďalší dvaja obvinení začali doňho kopať. Keď na pomoc pribehol mladší z poškodených, aj do tohto začali kopať. Asi po minúte všetci traja útočníci odišli, ale po chvíli sa vrátili a v bitke pokračovali. Opäť začali do oboch mužov kopať, potom z miesta odišli a nechali ich ležať na zemi. Podľa predbežnej lekárskej správy obaja poškodení utrpeli zranenia s dobou liečenia do 10 až 14 dní. Staršiemu z napadnutých mužov tiež pri útoku poškodili mobilný telefón, čím mu vznikla škoda 129 eur. Obvineným mladíkom za tieto skutky hrozí až trojročné väzenie.



Vlámali sa do farského úradu



Policajným kriminalistom OR PZ v Košiciach okolie v spolupráci s policajtmi OO PZ Bohdanovce sa podarilo vypátrať troch mladistvých páchateľov, ktorí sa v pondelok (15.9.) popoludní vlámali do farského úradu v obci Ïurkov (okr. Košice okolie), odkiaľ odcudzili kozmetiku, rôzne písacie potreby, posteľnú bielizeň, uteráky, alkoholické nápoje, rôzny kuchynský riad a jeden kilogram mäsa. Majiteľke krádežou vecí spôsobili škodu vo výške takmer 100 eur. Poverený príslušník PZ Bohdanovce z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva obvinil troch miestnych tínedžerov vo veku 14, 15 a17 rokov. Za tento skutok im ako mladistvým hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.



#CONT#



Na chodníku zbil svoju bývalú



Michalovskí policajti z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva obvinili 29-ročného Jána z Michaloviec, ktorý koncom júna tohto roku na chodníku pred vchodom obytného bloku v Michalovciach fyzicky napadol svoju bývalú družku (30). Ženu viackrát udrel päsťou do tváre, potom ju chytil za vlasy a hodil na zem. Keď žena ležala na zemi, päsťou ju udieral do tváre. Podľa znaleckého posudku poškodenej žene spôsobil zranenia s dobou liečenia 10 dní. Obvinenému mužovi za tieto skutky hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.



Vybíjal si zlosť na aute?



Spišskonovoveskí policajti z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinili 19-ročného Vladimíra zo Spišskej Novej Vsi, ktorý v polovici júna tohto roku poškodil osobné motorové vozidlo zn. Škoda Octavia v obci Iliašovce (okr. Spišská Nová Ves). Obvinený mladík prišiel k vozidlu, ktoré bolo zaparkované pred rodinným domom. Najprv nohou kopol do pneumatiky, potom do blatníka a nakoniec udrel päsťou po prednom blatníku, pričom na ňom urobil preliačinu. Poškodenému majiteľovi vznikla poškodením vozidla škoda vo výške 352 eur. Obvinenému mladíkovi za tento čin hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/