(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 28.10.2014
@ Aktuálne -> Polícia     Oct 28 2014 - 13:28 GMT


Nafúkali ďalší vodiči



Z prečinov marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili michalovskí policajti 44-ročného ¼ubomíra z okresu Vranov nad Topľou. Obvinený v nedeľu (26.10.2014) o 23.20 hodine viedol osobné motorové vozidlo zn. Peugeot 307 po Kapušianskej ulici v Michalovciach, pričom bol zastavený a kontrolovaný hliadkou PZ. Policajti pri kontrole dychovou skúškou na alkohol u vodiča namerali hodnotu 1,06 mg/l alkoholu v dychu (2,21 promile). Následnou lustráciou zistili, že vodič bol rozsudkom okresného súdu odsúdený za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky za čo mu bol uložený trest odňatia slobody na štyri mesiace s podmienečným odkladom na skúšobnú dobu v trvaní 18 mesiacov a trest zákaz činnosti viesť motorové vozidlá všetkých druhov na dobu dvoch rokov, t. j. do 29.4.2016. Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia a pred sudcu poputoval v tzv. super rýchlom konaní.



V Košiciach policajti na osobnej slobode obmedzili 37-ročného Prešovčana potom, ako včera (27.10.2014) dopoludnia viedol pod vplyvom alkoholu po Žriedlovej ulici, osobné motorové vozidlo zn. Škoda Fábia. Pri kontrole mu dychovou skúškou bola nameraná hodnota 1,19 mg/l (2,48 promile). Poverený príslušník PZ vodiča obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky za čo mu v prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie.



Auto vykradol pred štyrmi rokmi



Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 20-ročného Romana zo Sobraniec. #CONT# Obvinený sa ešte v marci roku 2010 na Minskej ulici v Michalovciach, vlámal do osobného motorového vozidla zn. Volvo GLE TD. Potom čo rozbil sklenenú výplň zadných dverí vozidla, si ich z vnútornej strany odistil a otvoril. Z auta následne odcudzil autorádio s CD prehrávačom a s CD nosičom, čím majiteľovi spôsobil krádežou škodu za 45,- eur a poškodením vozidla vo výške 50,- eur. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/