(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Hotelového „fantóma“ už polícia obvinila
@ Aktuálne -> Rôzne     Dec 11 2014 - 11:11 GMT


Policajtom Obvodného oddelenia PZ Košice Staré mesto v spolupráci s príslušníkmi kriminálnej polície OR PZ v Košiciach sa podarilo vypátrať a zadržať podozrivú osobu, ktorá sa ubytovala v jednom z košických hotelov a za poskytnuté služby nezaplatila. O prípade sme informovali v tlačovej správe dňa 5.12. 2014: #CONT#



(Ubytoval sa v hoteli, no za služby nezaplatil



Polícia pátra po páchateľovi, ktorý sa od 22. novembra do 1. decembra 2014 ubytoval v jednom z košických hotelov, pričom za poskytnuté služby nezaplatil. Hotelu tak spôsobil škodu viac ako 1.150 eur. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre podvod.)



Na základe doposiaľ vykonaných procesných úkonov a získaných dôkazov poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Košice Západ obvinil 24-ročného Lukáša z Košíc z trestného činu podvodu, za ktorý mu v prípade dokázania viny hrozí až dvojročné väzenie. Lukáš má „na rováši“ aj krádež vecí z izby v jednom z košických penziónov, kde sa spoločne s ďalšími dvoma Košičanmi (20,21) vlámal v noci z 1.12. na 2.12.2014. Z izby odcudzili elektroniku (notebook, nivelizačný prístroj, ovládacie zariadenie k GPS zariadeniu a iné) so škodou vo výške 5.450 eur. Polícia časť odcudzených vecí zaistila (pripájam fotografie). Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Košice Staré mesto všetkých troch mladých Košičanov obvinil z prečinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody spáchaných formou spolupáchateľstva. Za tieto skutky hrozí obvineným osobám trest odňatia slobody až na dva roky.  Obvinený Lukáš (24) bol tiež pred mesiacom trestne stíhaný za krádež hernej konzoly v obchodnom centre v Košiciach. Nie je vylúčené, že sa mu trestné stíhanie ďalším dokumentovaním rozšíri o ďalšie skutky.  



Obvinený Lukáš bol umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na jeho väzobné stíhanie, ďalší dvaja obvinení (20,21) sú stíhaní na slobode.





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/