(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 02.02.2015
@ Aktuálne -> Polícia     Feb 02 2015 - 20:12 GMT


Polícia upozorňuje na dodržiavanie predpisov



Policajti jednotlivých okresných riaditeľstiev KR PZ v Košiciach vykonajú kontrolu objektívnej zodpovednosti v obmedzenej miere nasledovne: v utorok 03.02.2015 v okrese Rožňava a v stredu 03.02.2015 v okrese Košice. Vodičov upozorňujeme aby dodržiavali predpisy, pretože možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale im príde zásielka domov.



Umiestnenie cudzincov do CPZ



Poverený príslušník PZ z prečinu krádeže obvinil piatich príslušníkov Maďarska vo veku od 20 do 48 rokov. Obvinení včera (1.2.2015) medzi 15.00 a 16.00 hodinou z lesného porastu patriaceho do lesného pôdneho fondu v katastri obce Skároš (okres Košice-okolie), bez príslušného povolenia odcudzili dva kubíky drevnej hmoty – buk. Lesnej správe spôsobili doposiaľ nevyčíslenú škodu. Obvinení boli umiestnení v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny im hrozí až dvojročné väzenie.



Michalovskí policajti objasnili záhadnú smrť v lesoparku



V týchto dňoch boli vyšetrovateľom odboru kriminálnej polície zo zločinu zabitia a prečinu výtržníctva obvinení 20-ročný Štefan G. a 15-ročný Tomáš T. z okresu Michalovce. Obvinení dňa 4. novembra 2014 vo večerných hodinách v lesoparku Biela Hora v Michalovciach fyzicky napadli 42-ročného Michalovčana. Údermi a kopancami mu spôsobili zranenia na následky ktorých poškodený dňa 27. novembra 2014 v Michalovskej nemocnici zomrel.#CONT# Policajti intenzívne pracovali na objasnení okolností za ktorých došlo ku zraneniam osoby, nakoľko v počiatočnom štádiu vyšetrovania nebolo  vylúčené, že si zranenia spôsobil sám, ale taktiež ani cudzie zavinenie. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví, avšak vyšetrovateľ PZ po vyhodnotení všetkých znaleckých posudkov k prípadu skutok prekvalifikoval. Obvinení sú stíhaní väzobne. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na sedem až desať rokov, u mladistvého sa trestná sadzba znižuje na polovicu.  



 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/